Windows"Un Kendisinden Kaynaklanan Bişe Mi ?
-
Daha yeni format attim mina koduum pcsine.Herseyini yukledim vga driveri yukledikten sonra sağ tıklayinca takılmaya basladi.Eeee bende de el aliskanligi gereksiz yere masaustunde sag tiklar dururum..İkide bir gorev yöneticisinden explorerı sonlandirip tekrar başlatmak zorunda kaliyom kilitlenince... Vga driver faktor müdür bu oalyda arkadaslar yoksa win'den kaynaklanan bişey mi ? Vga driver burda yoldan geçen bir garip hanci midir ? Nedir ?
nVIDIA RIVA TNT2 M64 bu arada akran karti.Bu sorunu çözebilecek herhangi bişey gelmiyor aklıma sizin önerileriniz war mi ?? Tekrardan format mi aticam bi sktigim sağ click'i yüzünden ???? -
ya bu nvidi midir nedirr onnun şeyini yükleyince yan tuşşta menüde bişileri oluyo ya onlarda bozukluk olmasın başka yerden yükle bakalım driverlerı
-
hoca bu ekran kartını xp zaten görüyor.. aynısı bende de var driver kurmadan dene ;) xpnin kendi driverı sorunsuz :)
-
hocam xp ekran kartini goruyorda vga drvieri gormuyor vga driver olmayincada nette gezerken sitelerin araç cubugunu aşşa falan çekerken akdeme kademe ınıyor sayfa ona uyuz oldum ondan kurdum.Sörf sorunu halloldu boylece ama daha beteri geldi :S
-
belki driveri yanlıştır(yanlış driveri kuruyorsundur) dicem kızmazsın demi
-
pc nin sürücülerini cd ile yüklerken hata olmuş olabilir yavaşlama da ondan kaynaklanıyor olabilir aynı sorun bende de oluyordu pc ye format attıktan sonra cd ile ac 97 ses programını anakartı ekran kartını tanıtıyordum yüklerken bi yerde hata verse veya takılsa performansı düşürüp yavaşlama yapıyordu geçen gün 2 gün önce format attığım bilgisayarıma blue soleil programını yükledim mause bile oynamadı ne yaptıysam pc kendine gelmedi tekrar format atmak zorunda kaldım
ara sıra oluyor böyle şeyler sen yüklediğin programların hepsini sil windows kalsın ama sorun ondan değildir programları hatasız şekilde tekrar yüklemeyi dene eğer olmazsa windows yüklemesi sırasında cd lerden trojan da bulaşabiliyor ad-aware se personal programını kur trojan taraması yap bu program her pc de olması gerek bence trojan temizleme açısından çok yararkı bir program neyse bu dediklerimi yap sorunun büyük ihtimalle çözülür zaten şimdiye kadar böyle bir sorunun yoksa eğer şimdi ortaya çıktıysa büyük ihtimal yüklediğin cd lerdendir sen anakartı ekran kartını cd ile tekrar tanıtmayı dene
-
Bi ihtimal daha var belkide ekran kartin cakisiyordur..Ozelliklerinden bakinca cakisma yok diyebilir ama olabilir..Benim ses kartim la ekran kartim cakisiyodu..Yerlerini degistirdim sorunum kalmadi..PCI slotlarinda olan kartlarin yerlerini degistirmeyi dene..