folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows"Un Üzerine Linux Kurulmaya Çalışılırsa?[Yardım]

Windows"Un Üzerine Linux Kurulmaya Çalışılırsa?[Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Ben şu anda Ankaradayım istanbulda ki ofisteki ortağım bizim elemanın benim makinaya windows üzerine pardus 2008 kurmaya çalıştığını ve işletim sistemini uçurduğunu söyledi.C ve D olarak iki partition vardı.Ama şimdi ikisi birleşmiş bi şekiilde görünüyor diyor.Dosya sistemi bilinmiyor diyor.Ne NTFS ne de FAT32.Benim istediğim işletim sistemini eski haline getirmekten ziyade HDD kileri en azından kurtarabilmek.WinXP yi baştan kurarız yine o sorun değil.Ama o dataları nasıl geri getirebiliriz.Bana mutlaka yardımcı olun.Çok kötü bir durum.Eğer o bilgileri geri getiremezsek belimiz doğrultulamayacak.Sonuçta ev bilgisayarı değil ofisteki iş bilgisayarı bu.Arkadaşlar varsa bir çözüm yolu lütfen yardımcı olun. :(

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

hocam, XP kurulu olan bi makinaya HDD yi bağlayıp görüp görmediğini kontrol edin..

eğer olmazsa sanırım prof. bi şirketten yardım almanız gerekiyor.. :\ 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    sanki tek yol iyi bir şirketin yolu :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Format atılmış olsa kurtarılma şansı var ama dosya sistemi değiştirildikten sonra kurtarılabiliyor mu bilmiyorum :|

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Bu tür işler yapan şirketler olduğunu duymuştum, bi kısmı yanmış disklerden bile veri okuyup kurtarabiliyorlarmış ama gerçekten pahalı bi işmiş..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    valla o şirketlerin yoluna düşmeden bu işi halletmem lazım.kurtarılması gereken diskin kapasitesinin 500 gb olduğunu düşününce ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız :(

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam windows kurma üstüne sakın haaa sakın :)

arkadaşın biri söylemiş windows kurulu bi makinaya bağlayın hddyi eğer görürse bilgileri çekersiniz

oldu ki görmedi paşa paşa 400 tl falan alıyolar bilgileri kurtarmak için firmalar onlardan birini bulacan

büyün bi firma olma yolunda 400 tl nedir ki :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    valla artık son çare olarak 400 ytl yi veririz fakat get data back programını kursak bi işe yarar mı acep.ah ulan yarın gelecektim istanbula giderayak bu olur mu şimdi.inşallah ben geldiğimde o eleman orada karşıma çıkmaz

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 8