Windows"Un Üzerine Linux Kurulmaya Çalışılırsa?[Yardım]
-
Ben şu anda Ankaradayım istanbulda ki ofisteki ortağım bizim elemanın benim makinaya windows üzerine pardus 2008 kurmaya çalıştığını ve işletim sistemini uçurduğunu söyledi.C ve D olarak iki partition vardı.Ama şimdi ikisi birleşmiş bi şekiilde görünüyor diyor.Dosya sistemi bilinmiyor diyor.Ne NTFS ne de FAT32.Benim istediğim işletim sistemini eski haline getirmekten ziyade HDD kileri en azından kurtarabilmek.WinXP yi baştan kurarız yine o sorun değil.Ama o dataları nasıl geri getirebiliriz.Bana mutlaka yardımcı olun.Çok kötü bir durum.Eğer o bilgileri geri getiremezsek belimiz doğrultulamayacak.Sonuçta ev bilgisayarı değil ofisteki iş bilgisayarı bu.Arkadaşlar varsa bir çözüm yolu lütfen yardımcı olun. :(
-
hocam, XP kurulu olan bi makinaya HDD yi bağlayıp görüp görmediğini kontrol edin..
eğer olmazsa sanırım prof. bi şirketten yardım almanız gerekiyor.. :\
-
sanki tek yol iyi bir şirketin yolu :|
-
Format atılmış olsa kurtarılma şansı var ama dosya sistemi değiştirildikten sonra kurtarılabiliyor mu bilmiyorum :|
-
Bu tür işler yapan şirketler olduğunu duymuştum, bi kısmı yanmış disklerden bile veri okuyup kurtarabiliyorlarmış ama gerçekten pahalı bi işmiş..
-
valla o şirketlerin yoluna düşmeden bu işi halletmem lazım.kurtarılması gereken diskin kapasitesinin 500 gb olduğunu düşününce ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız :(
-
hocam windows kurma üstüne sakın haaa sakın :)
arkadaşın biri söylemiş windows kurulu bi makinaya bağlayın hddyi eğer görürse bilgileri çekersiniz
oldu ki görmedi paşa paşa 400 tl falan alıyolar bilgileri kurtarmak için firmalar onlardan birini bulacan
büyün bi firma olma yolunda 400 tl nedir ki :)
-
valla artık son çare olarak 400 ytl yi veririz fakat get data back programını kursak bi işe yarar mı acep.ah ulan yarın gelecektim istanbula giderayak bu olur mu şimdi.inşallah ben geldiğimde o eleman orada karşıma çıkmaz
Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 8