Winkey On Linux

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    İnterneti alt üst ettim, ama her kafadan farklı ses çıkıyor.. Ubuntu kurulu makinede üzerine compiz config yükledim, klavye kombinasyonları ayarlarken winkey tuşlarını ayarladığım zaman <super> olarak görüyor, ama bastığımda algılamıyo, ayar oldum, sistemdeki klavye ayarlarıdan birisinin aktif etmesi gerekiyo, bilen varsa bi yardımcı olabilir mi?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Up ulen up...

Bilen yok mu yaw...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

şimdi gördüm de çıkmam gerek...

bir daha ki girişimde cevapsız kalmışsa özelden hallederiz, hadi iyi geceler =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

tek buldugum bu

http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/use-the-windows-key-for-the-start-menu-in-ubuntu-linux/

yok hoca yemedi bunu :D yani  bu çalışsa da diğer kombinsyonlar çalışmıo, neyse Yeah den haber beklicez sanırım...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Up...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

UP

Açık kaynak kodunu sevelim sevdirelim bu dünya kimseye kalmaz.

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    abicim kendini ne paraladın giriyorsun kde yada gnome'un keyboard ayarlarına istedigin kombinasyonları atıyorsun yada benim gibi işin kaşarı olduysan terminalden tek komutla bitiriyorsun

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    abicim kendini ne paraladın giriyorsun kde yada gnome'un keyboard ayarlarına istedigin kombinasyonları atıyorsun yada benim gibi işin kaşarı olduysan terminalden tek komutla bitiriyorsun

Hocam yeseydi bunu zaten bu konuyu açmazdım... :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Tuşlara görev atamayı bir de buradan dene istersen:
    Terminale gir
    gconf-editor yaz,
    /apps/metacity/global_keybindings yolunu takip et orada kısa yolları göreceksin, mesela panel menüsünü (panel_main_menu) açmak için kullanılan <Alt>F1 i ben <Mod4>M olarak değiştirdim..

*Sadece <Mod4> olarak yazdığımda çalışmıyor, galiba kombinasyon olmak zorunda..
    ** <Mod4> yerine <super> de yazabilirsin.
    *** Ubuntu 9.04 kullanıyorum.

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 9