Winkey On Linux
-
İnterneti alt üst ettim, ama her kafadan farklı ses çıkıyor.. Ubuntu kurulu makinede üzerine compiz config yükledim, klavye kombinasyonları ayarlarken winkey tuşlarını ayarladığım zaman <super> olarak görüyor, ama bastığımda algılamıyo, ayar oldum, sistemdeki klavye ayarlarıdan birisinin aktif etmesi gerekiyo, bilen varsa bi yardımcı olabilir mi?
-
Up ulen up...
Bilen yok mu yaw...
-
şimdi gördüm de çıkmam gerek...
bir daha ki girişimde cevapsız kalmışsa özelden hallederiz, hadi iyi geceler =))
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------tek buldugum bu
http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/use-the-windows-key-for-the-start-menu-in-ubuntu-linux/
-----------------------------yok hoca yemedi bunu :D yani bu çalışsa da diğer kombinsyonlar çalışmıo, neyse Yeah den haber beklicez sanırım...
-
Up...
-
UP
Açık kaynak kodunu sevelim sevdirelim bu dünya kimseye kalmaz.
-
abicim kendini ne paraladın giriyorsun kde yada gnome'un keyboard ayarlarına istedigin kombinasyonları atıyorsun yada benim gibi işin kaşarı olduysan terminalden tek komutla bitiriyorsun
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
abicim kendini ne paraladın giriyorsun kde yada gnome'un keyboard ayarlarına istedigin kombinasyonları atıyorsun yada benim gibi işin kaşarı olduysan terminalden tek komutla bitiriyorsun
-----------------------------Hocam yeseydi bunu zaten bu konuyu açmazdım... :|
-
Tuşlara görev atamayı bir de buradan dene istersen:
Terminale gir
gconf-editor yaz,
/apps/metacity/global_keybindings yolunu takip et orada kısa yolları göreceksin, mesela panel menüsünü (panel_main_menu) açmak için kullanılan <Alt>F1 i ben <Mod4>M olarak değiştirdim..*Sadece <Mod4> olarak yazdığımda çalışmıyor, galiba kombinasyon olmak zorunda..
** <Mod4> yerine <super> de yazabilirsin.
*** Ubuntu 9.04 kullanıyorum.