Winrar 3.80 Cracked Extreme Version By Sharkmisdeed
-
Selamlar Arkadaşlar 2. Dökümanım.
Burada sizlerle Çok Yaygın Olan Sıkıştırma programı WinRAR'ın basit bir edit ile cracklenmiş halini paylaşmak istiyorum.
Bununla nelermi Yapılır? ;
1) Lisans alın gibi saçma sapan mesajlar gelmez
2) Lisanslı WinRAR'ın tüm özellikleri Mevcuttur.
3) Kesinlikle kullanımında herhangi bir problem yaratmaz. ( Lisanssızlardaki Sıkıştırma hataları vs )
Nasıl Kullanılır? ;
Önce bilgisayarınızda Lisansı bulunmayan bir WinRAR 3.80 Olmalı. Olmayanlar için WinRAR 3.80 Türkçe ;
Link : http://www.rarlab.com/rar/wrar380tr.exe
Programı Kurdukdan Sonra Crack patchimizi indiriyoruz
Link : http://s1.dosya.tc/NrArCrackedExtremeVersionbySharkmisdeed.rar.html
Ve WinRAR'ı Yüklediğimiz Dizine, ( Default değiştirilmemiş olan C:\Program Files\WinRAR dır ) Patch'in içindeki , WinRAR.exe dosyasını oraya Çıkartıyoruz ve dosya değişim uyarısına değiştir yani evet diyoruz.
İşte bu kadar. Artık WinRAR'ınız Tamamiyle Sharkmisdeed'in Extreme Lisanslı versionu olmuştur ! Güle Güle Kullanın.
NOT : ALINTI Değildir. Tamamen Kendi Crack dosyam ve Kendi Dökümanımdır.
-
hoca cracklemeyi anlatmışsın bende birşey var sandım okuyom :)= Hay Allahım ya
hazır cracklenmişi katılımsızı var zaten flycam ı crackle ozaman varya sana duacı olurum :) ama kimse yapamaz işte onu :)
-
Crackı senmi yazdın?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca cracklemeyi anlatmışsın bende birşey var sandım okuyom :)= Hay Allahım ya
hazır cracklenmişi katılımsızı var zaten flycam ı crackle ozaman varya sana duacı olurum :) ama kimse yapamaz işte onu :)
-----------------------------Katılımsız dediğindeki 300 MB üzeri dosyaları sıkıştırırken olan hataları göstersem gerçekten dudağın uçuklar. Ayrıca FlyCam diyorsun fakat tam bir version vermelisin. Ona göre yardımcı olmaya çalışırım
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Crackı senmi yazdın?
-----------------------------Evet tamamiyle benimdir
-
Kurulum klasöründe reg dosyası var bende. Kurarken kayıt bilgilerini ordan alıyor hiç uğraşmıyorum crack falan.
-
Sharkmisdeed bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca cracklemeyi anlatmışsın bende birşey var sandım okuyom :)= Hay Allahım ya
-----------------------------Katılımsız dediğindeki 300 MB üzeri dosyaları sıkıştırırken olan hataları göstersem gerçekten dudağın uçuklar. Ayrıca FlyCam diyorsun fakat tam bir version vermelisin. Ona göre yardımcı olmaya çalışırım
-----------------------------son sürümü :) yanlız şöyle birşey var o program her pc için 1 tane açılışoor aynı anda 2. ipi çalıştırmıyo severla bağlantı içinde
japonlar yapıyo a.q ;D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------son sürümü :) yanlız şöyle birşey var o program her pc için 1 tane açılışoor aynı anda 2. ipi çalıştırmıyo severla bağlantı içinde
japonlar yapıyo a.q ;D
-----------------------------Elimden geleni dener size ÖM yolu ile dönerim. Konu burada kapansın Topic amacını aşıyor :)
-
Heaven Fire K.o Koxp u Crackleyebilirmisin ricamdır..
-
7zip kullanin. Crack filan gerekmiyor ve gayet iyi.
Yinede konuyu acanin emegine saglik diyelim. -
voodoo bunu yazdı:
Heaven Fire K.o Koxp u Crackleyebilirmisin ricamdır..
-----------------------------snoxd de var zaten hocam.. elemanın teki crackliyor yavastan.