Winrar CRC Hatası
-
çok önemli bir dosya CRC hatası veriyor deneyimi olan varmı müridler?
-
winrar ile onarmayı deneyebilrisin.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
denedim ama olmadı :( -
deepspace bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
denedim ama olmadı :(
-----------------------------O zaman geçmiş olsun hocam.Ama bilgilerim çoook önemli diyorsan bir yolu var tabiki.Hdd 'yi başka bir bilgisayara takıp dosya kurtarma programlarını deneyebilirsin.Önceki tarihlerde ki dosyanın sağlam halini bulabilirsin belki.
Bu arada crc hatası sonradan mı oldu ? Yoksa indirdiğin bir dosya da mı oluştu ?
-
http://www.tahribat.com/Dokuman-Crc-Hatasi-Nedir-Cozum-Yolu-Nelerdir-159/
buraya bi göz at
-
Dosyaların kesin CRC hatası içerdiğini bilmiyorsan, ramlerinde arızalı olabilir. Öncelikle bunu kontrol etmelisin bence. Test için bilgisayarında boyutu büyük bir dosyayı önce normal şekilde ziple sonra açmayı dene. Bu işlemleri tekrarla birkaç defa. Eğer CRC hatası verir ise bu ramlerinden kaynaklanıyordur. Çözüm ise yeni ram. Tabi bu CRC probleminin hdd ile de alakası olabilir fakat bu çok daha zor bir durum hddler ramlere göre daha zor CRC hatası verdirir.
-
PcK0 bunu yazdı:
Dosyaların kesin CRC hatası içerdiğini bilmiyorsan, ramlerinde arızalı olabilir. Öncelikle bunu kontrol etmelisin bence. Test için bilgisayarında boyutu büyük bir dosyayı önce normal şekilde ziple sonra açmayı dene. Bu işlemleri tekrarla birkaç defa. Eğer CRC hatası verir ise bu ramlerinden kaynaklanıyordur. Çözüm ise yeni ram. Tabi bu CRC probleminin hdd ile de alakası olabilir fakat bu çok daha zor bir durum hddler ramlere göre daha zor CRC hatası verdirir.
Ram de bir sorun yok dosyayı indirdim muhtemelen dosyada bir hata var sanırım yalan oldu dosya :S geçmiş olsun bana artık -
Ne bluray filmler gitti crc dalgasına..
-
hocam ben şu programı kullanıyorum gayette işe yarıyor rardan çıkarma kısmında. genelde filmlerde kullanıyorum görüntüde kısmi bozukluklar yada seste ufak bozukluklar oluyor bazı sahnelerde. herşeye rağmen çıkartsın diyorsan bunu dene bi.
http://www.rar-repair-tool.com/