Winrar Da Sifreli Dosyanin Sifresini Bulma?
-
Paylasim programinin birinden arsiv seklinde mp3 indirdim ama sifre istiyo dinleyebilmem icin winrar icinden cikartacam sifre olmadigi icin cikmiyor.
Bu sifreyi nasil kirarim nasil elde edebilirim bilenlerden program tavsiyesi bekliyorum
ilginize tekrardan tesekkürler....
-
Hocam şu program var.Winrar ı bilmiyorum.Eğer rar uzantılıysa kırmaya bilir.Zip ise kırmaya çalışır.Ama yavaş.Brute-Force tekniğini kullanıyor.Eğer şifre komplex ise kırma olasılığı zor. Advanced ZIP Password Recovery
http://www.elcomsoft.com/download/azpr.zip crackını de sen bul :)
-
hocam bu konu sıkça tartışılıyo,,bi yazılım bölümünde falan ara çıkar mutlaka..
-
Winrar, AES-128 kriptolama kullanılır, brute-force saldırıya dayanıklıdır, bugün eniyi pc de bile max. deniyeceğin şifre sayısı 400-500 pass/sn geçmez.Uğraşma derim....
-
cukurova bunu yazdı:
Winrar, AES-128 kriptolama kullanılır, brute-force saldırıya dayanıklıdır, bugün eniyi pc de bile max. deniyeceğin şifre sayısı 400-500 pass/sn geçmez.Uğraşma derim....
Oyle Bİrşey Yok Dostum Advanced Archive Password Recovery 2.20 programı ile 5-6 dakkada en baba rar ve zip şifreleri cözülüyor ben cok kırdım ayrıca indirdigin mp3 buyuk ihtimalle şifresi indirdigin sitenin ismidir -
sarikamis bunu yazdı:
cukurova bunu yazdı:
Oyle Bİrşey Yok Dostum Advanced Archive Password Recovery 2.20 programı ile 5-6 dakkada en baba rar ve zip şifreleri cözülüyor ben cok kırdım ayrıca indirdigin mp3 buyuk ihtimalle şifresi indirdigin sitenin ismidir
Haklısın geneldesitenin ismi olur. Birde en baba şifreyi nah çözer5-6 dk ya. Yanlış yazdın sanırım 50-60 yıl falan olacaktı :) İstersen deneyelim hocam. Sana bir şifreli zip göndereyim de 5-6 dk ya çöz :)))) -
Oyle Bİrşey Yok Dostum Advanced Archive Password Recovery 2.20 programı ile 5-6 dakkada en baba rar ve zip şifreleri cözülüyor ben cok kırdım ayrıca indirdigin mp3 buyuk ihtimalle şifresi indirdigin sitenin ismidir
Kardeşim kıçımızdan uydurmuyoruz herhalde, git Winrar help bölümüne bak, kullandığı algoritma AES-128 ve git AES kriptolaması hakkında bilgi edin.Sonra anlarsın neden herhangi bir programla (AAPR gibi) en fazla 400 parola/sn deneyebileceğini.(aslında 400 bile fazla genelde 100 ü geçmez saniyede)
Winzip ise farklıdır.Algoritması kendine aittir ama brute-force saldırıya yatkındır, onun için saniyede yüzbinlerce şifre deniyebilirsin.Bundan dolayı winzip çıkan son sürümlerinde kendi şifreleme algoritmasından vazgeçmiş ve oda AES gibi güçlü algoritmalara yönelmiştir. -
cukurova arkadaşa katılıyorum +1