folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Winrar Da Sifreli Dosyanin Sifresini Bulma?

Winrar Da Sifreli Dosyanin Sifresini Bulma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proletarya
    proletarya's avatar
    Erkek

Paylasim programinin birinden arsiv seklinde mp3 indirdim ama sifre istiyo dinleyebilmem icin winrar icinden cikartacam sifre olmadigi icin cikmiyor.

Bu sifreyi nasil kirarim nasil elde edebilirim bilenlerden program tavsiyesi bekliyorum

ilginize tekrardan tesekkürler....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Hocam şu program var.Winrar ı bilmiyorum.Eğer rar uzantılıysa kırmaya bilir.Zip ise kırmaya çalışır.Ama yavaş.Brute-Force tekniğini kullanıyor.Eğer şifre komplex ise kırma olasılığı zor. Advanced ZIP Password Recovery

http://www.elcomsoft.com/download/azpr.zip crackını de sen bul :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    hocam bu konu sıkça tartışılıyo,,bi yazılım bölümünde falan ara çıkar mutlaka..

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    Winrar, AES-128 kriptolama kullanılır, brute-force saldırıya dayanıklıdır, bugün eniyi pc de bile max. deniyeceğin şifre sayısı 400-500 pass/sn geçmez.Uğraşma derim....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sarikamis
    sarikamis's avatar
    Erkek
    cukurova bunu yazdı:

Winrar, AES-128 kriptolama kullanılır, brute-force saldırıya dayanıklıdır, bugün eniyi pc de bile max. deniyeceğin şifre sayısı 400-500 pass/sn geçmez.Uğraşma derim....

Oyle Bİrşey Yok Dostum Advanced Archive Password Recovery 2.20 programı ile 5-6 dakkada en baba rar ve zip şifreleri cözülüyor ben cok kırdım ayrıca indirdigin mp3 buyuk ihtimalle şifresi indirdigin sitenin ismidir 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sarikamis bunu yazdı:

cukurova bunu yazdı:

Oyle Bİrşey Yok Dostum Advanced Archive Password Recovery 2.20 programı ile 5-6 dakkada en baba rar ve zip şifreleri cözülüyor ben cok kırdım ayrıca indirdigin mp3 buyuk ihtimalle şifresi indirdigin sitenin ismidir 

Haklısın geneldesitenin ismi olur. Birde en baba şifreyi nah çözer5-6 dk ya. Yanlış yazdın sanırım 50-60 yıl falan olacaktı :) İstersen deneyelim hocam. Sana bir şifreli zip göndereyim de 5-6 dk ya çöz :))))

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

Kardeşim kıçımızdan uydurmuyoruz herhalde, git Winrar help bölümüne bak, kullandığı algoritma AES-128 ve git AES kriptolaması hakkında bilgi edin.Sonra anlarsın neden herhangi bir programla (AAPR  gibi) en fazla 400 parola/sn deneyebileceğini.(aslında 400 bile fazla genelde 100 ü geçmez saniyede)

Winzip ise farklıdır.Algoritması kendine aittir ama brute-force saldırıya yatkındır, onun için saniyede yüzbinlerce şifre deniyebilirsin.Bundan dolayı winzip çıkan son sürümlerinde kendi şifreleme algoritmasından vazgeçmiş ve oda AES gibi güçlü algoritmalara yönelmiştir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    cukurova arkadaşa katılıyorum +1

Toplam Hit: 1555 Toplam Mesaj: 8