Winrar Extrac Komutu Yardım
-
Merhaba arkadaşlar
Programfiles altında bir probram dosyası var içinde şifreli xxx.rar diye bir dosya var virus
Bunu bir bat dosyası hazırlıyarak şifresini yazsın ve bulunduğu dizine çıkarsın istiyorum.
Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ?
Teşekkürler.
-
Şifreleyip arşiv oluşturmak için için:
"C:\Program Files\WinRAR\WinRar.exe" a -hpSifren -v1500 "C:\Program Files\xxx.rar" "C:\Program Files\xxx"
Şifrenlenmiş arşivi klasöre çıkartmak için:
"C:\Program Files\WinRAR\WinRar.exe" e -hpSifren "C:\Program Files\xxx.rar" "C:\Program Files\"
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------Şifreleyip arşiv oluşturmak için için:
"C:\Program Files\WinRAR\WinRar.exe" a -hpSifren -v1500 "C:\Program Files\xxx.rar" "C:\Program Files\xxx"
Şifrenlenmiş arşivi klasöre çıkartmak için:
"C:\Program Files\WinRAR\WinRar.exe" e -hpSifren "C:\Program Files\xxx.rar" "C:\Program Files\"
-----------------------------teşekkür ederim bat dosyası hazırladım işe yaradı ben sadece -p kullanıyordum H nin ne anlama geldiğini bilmiorum birde C:\ Derden " işareti basına koymamısım yolu bulmuyordum çözdüm ama :)
-
nasıl bir düzenek gerçekten merak ettim. batch file içine pw eklemen ile, rar ile sıkıştırdığın klasörün şifresiz olması bence aynı şey.
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------nasıl bir düzenek gerçekten merak ettim. batch file içine pw eklemen ile, rar ile sıkıştırdığın klasörün şifresiz olması bence aynı şey.
-----------------------------PW eklenip rarlanırsa, virüse ötmez antiler