folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Winrar Şifre Kırıcı İle İlgili Yardım

Winrar Şifre Kırıcı İle İlgili Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    arkadaslar gecende 79 part li bi oyun indirdim sifre sordu. indirdiğim siteyi arastırmama ragmen bulamadım. sifre kırıcılar denemek istiyorum ama cogu kişi işe yaramadıgını sölüyor.. kısaca winrarı sifre kırıcı ile acabilirmiyim.. veya bunu sorunsuz bi sekilde acabilecek bi program varmı 8 gb  indirdim haybeeye yandı kotam ya varsa saglam bi sifre kırıcı ilgilenmenizi bekliyorum yardımcı olursanız cok minnettar kalırım nese simdiden tesekkürler kolay gelsin herkese ..

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

iki gün önce yine yazmıştım :) yine yazıyorum..

hoca winrarın yapımcısı Alexsandar Roshal şöyle diyor

WinRAR’ın desteklediği ZIP 2.0 biçimi, patentli bir şifreleme algoritması kullanır. RAR arşivleri çok daha güçlü olan AES-128 standardı ile şifrelenir. Önemli bir bilgiyi şifrelemeniz gerekiyorsa, RAR arşiv biçimini seçmeniz daha iyi olacaktır. Gerçek bir güvenlik için en az 8 karakter uzunluğunda parolalar kullanın. Herhangi bir dilin kelimelerini parola olarak kullanmayın, karakter ve rakamların kombinasyonlarını kullanmak daha iyidir. Parolaların büyük-küçük harfe duyarlı olduğuna dikkat edin. RAR arşivleri için en uzun parola 127 karakterden oluşabilir. Daha uzun parolalar bu 127 karakter olacak şekilde kısaltılır.

Unutmayın ki parolayı kaybederseniz şifreli dosyaları geri getiremezsiniz. WinRAR yapımcısı dahi şifreli dosyaları çıkartamaz.

-----------------

senin deneyecğein yöntem brute force yöntemidir ve kırması milyonlarca yıl bile alabilir.. çünkü elindeki wordliste bağlı ayrıca şifrenin komplexliğine bağlı... o yüzden hiç deneme derim.. siteleri araştır elbette bulursun şifreyi

mesela link www.xxx.com\aada.rar olsun.. googleda bunu arat (linki arat) çıkan sitelere göz at (yerli-yabancı) orda şfreyi bulmaya çalış.emin ol ki bu yöntem brute-force dan kat kat daha üstün bi yöntemdir ve bulma oranıjn %90-95

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

peki dostum tesekkür ederim..indirdiğim site yetkililerine de zaten mail aldım elbet bi yerden cıkıcak sifre . kısa bişi olsa dert etmicemde 8 gb ya günlerdir indi o kadar .simdi geldi sifre soruyor saka gibi .. nese bilgilendirdigin için tekrar saolasın ..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    aslında şifreyi kırmak yerine, bazen de benim kullandığım bu yöntemi önerebilirim. O partların linklerinden birini google arat, belki o forumdaki de başka bir yerden almış ve koymuştur. google da çıkan sayfalarda şifreyi de belirtmişlerdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    aynı şey gecen gece başıma geldi 129 part'lık bluray film indirdim şifreyi yazıyorum yanlış diyo. sonra rar adını google hazretlerine sordum bi forumda doğru şifresini buldum.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

tamamdır dostlar hallettim bende dediğiniz gibi yapıp google da arattırdım sifreyi..pass: FiftyVCD.of.unique.crew.uploaders   böle bişi cıktı :) heralde şifre kırıcı bunu bi 10 yılda anca kırardı belkide kıramazdı ya nese :) nese ilginiz için saolun ..

Toplam Hit: 1174 Toplam Mesaj: 6