folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Winrarda CRC Hatası (Yardım Edin Lütfen)

Winrarda CRC Hatası (Yardım Edin Lütfen)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Elimde rarlı bir film war şifreyi yazınca açmaya başlıyo partları açıyo hepsi bitiyo sonra CRC hatası verıyo şifre yanlış değil çünkü başka şifre girince hiç açmıyo bile !!!1Gb"a yakın film boşa mı gitti şimdi dailer yokmu bu filmi rardan çıkarmanın bi yolu yaw Allah rızası için bildiklerinizi paylaşın :((

Bidee araştırdım forumda Ertan hoca wakti zamanında şöle bişi demiş ;

Aklıma iki yöntem geliyor ama hiç denendi mi bilmiyorum. Birincisi crack işi ile.Yani yanlış şifre girdiğinde doğru şifre girmiş gibi dallanma yapmak,bu mantıklı olabilir. İkincisi ise kendi yazdığın özel zipleri falan açana programda yanlış şifre girildiğinde zipleri çıkaran program gibi birşey,ikiside temel olarak aynı mantık,belki işine yarar diye söyledim

Bana çok mantıklı geldi yaw sonuçta ben 1Gb yi indirmişim bunu bi şekilde rarın elinden kurtarmam lazım ne dersiniz yapılamaz mı ki böle bişi ???Programlama bilen arkadaşlar yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    hoca crc hatasını paket bozuksa verir.. crc de verdii hataya iyi bak bazı partlar bozuk olabilir onları yeniden indirsen sorun kalmaz veya nasıl yapıldığını bilmiyorum ama tüm partları birleştirip piyasada bozuk winrar arşiv kurtarma programları var onlarla onarım yapmayı deneyebilirsin.. programın adını bilmiyorum ama google yardımcı olacaktır.. elimden gelen bildiklerim bu.. geçmiş olsun :(

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hoca benımde anlamadıım nokta o son partta verıyo hatayı ama son part (5.part)bozuk falan da demıyo hatta onu çıkartıyo (yada cıkartıyo gibi gorunuyo)...Rar Repair sanırım senin soylediğin programın adı fakat bu programın,rarlı dosyaya kurtarma bilgisi girilmediği sürece işe yaramıca solenıyo bende var bu program fakat full değil fullunu bulup onla bi test edersek sanırım daha kesin bi sonuç alırız Fullunu bilen varsa bu programın yazarsa sevinirim n'olur yardım edin gitmesin 1Gb :((

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 725 Toplam Mesaj: 3