Winsock Multi-Connection(Coklu Baglantı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MZMZ
    MZMZ's avatar
    Erkek
    winsockla coklu baglantı programı yaptım.sunucuya 10 istemciyi baglıyorum komut veriyorum sunucudan (not defteri ac) ancak bir tane istemci komutu caliştiriyor. webde arastırdım uyguladım sonuc gene aynı...Nasıl yapmalıyım

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! NFK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

dim i as integer

for i=0 to 10

winsock(i).senddata "selam" 

next 

bu sekildemi denedin ?

Coklu baglanti icin Load winsock1 seklinde yeni nesneler olusturdugunu tahmin ediyorum.Dedigim gibi yaptiysan kodu dene olmasi lazim , olmassa basa doevents ekle oyle dene birde. 

The king is bleeding.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    ya bende bi ara trojan yazmaya kalktim reserve conect mantignla winsock falan kulandim localde denedim oldu sonra arkdsala deneyelim dedik o port acti bana komut gonderemk istiyordu serveri actim aama baglanmadi hata verdi sizce neden bide bu multiconection nasil oluyor hepsini serveri acarsa hepsi bana bagalnirmi biraz yardimci olursaniz sevinirim ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

geniuss hatayi solemeden nedenini nasil bilebiliriz?

Multi connection birden fazla baglanti.Her baglanti istegi geldiginde Winsock nesnesinin bir kopyasini olusturuyorsun ;) 

The king is bleeding.
Toplam Hit: 2159 Toplam Mesaj: 4