folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Wintel W8 - Dual OS Mini PC

Wintel W8 - Dual OS Mini PC

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evde LED televizyona bağlayıp kullanabilirsiniz. Android 4.4 Kitkat ve Windows 8.1 (DEMO) yüklü geliyor. Windows 8'e sonradan crackleyerek full yapabilirsiniz. 

Bakımı vs ise gayet kolay. Senede 1 defa termal macununu unutmazsanız iyi olur. Yoksa işlemciyi cız bız köfte yaparsınız.

Tek eksi tarafı USB 2.0 var. Takarım harici hdd'yi torrente abanırım derseniz dosya taşırken fıtık eder adamı.

http://www.banggood.com/CX-W8-Wintel-Mini-PC-Box-Windows-Android-Dual-OS-Intel-Atom-Z3735F-p-978001.html

http://www.youtube.com/watch?v=4_ylH-Hb-UY

http://www.youtube.com/watch?v=7tHS1Cn4j20

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Gümrük? 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı

Gümrük? 

Bunlar geçer abi. Telefon ile tabletlere kıllık yapıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Fiyat ne 

Yol Güzeldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

Fiyat ne 

100 bucks

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bende 2g ramli tablet olarak almıştım. Bilgisayarı aratmaz alet ama klavye fare olursa. Onuda bir çözemedim klavye fare şarj olurken bağlanmıyor.

Ram 2gb altı almayın 2 gb ve üstü olanlar çok fena beyler. Tavsiye ederim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Bende 2g ramli tablet olarak almıştım. Bilgisayarı aratmaz alet ama klavye fare olursa. Onuda bir çözemedim klavye fare şarj olurken bağlanmıyor.

Onuda çözdüm hocam ben. Bu klavyeden sipariş verdim. Merak edenlere markası Logitech K400. Laptop trackpadi var yan tarafında. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

100 $ alım mı ne yapam, sırf yanımda diz üstü taşımamak için misafirliğe ya da ne bilim tatile gittiğimde rahat rahat film izlemek için alına bilir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Onuda çözdüm hocam ben. Bu klavyeden sipariş verdim. Merak edenlere markası Logitech K400. Laptop trackpadi var yan tarafında. 

var bende o klavye hocam ama sıkıntı şu ki şarj edemiyorum klavye takılıyken. OTG kablolar işe yaramıyor. MAX 4,5 saat gidiyor tablet. Birde fare kullanmak istiyorum haricen.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

100 $ alım mı ne yapam, sırf yanımda diz üstü taşımamak için misafirliğe ya da ne bilim tatile gittiğimde rahat rahat film izlemek için alına bilir,

Hocam performans anlamında cidden çok iyi. Ben beklemiyordum açıkçası bu boktan atomların win.81 ile böyle iş çıkaracağını. Tavsiye ederim.

Toplam Hit: 1640 Toplam Mesaj: 11