Wintel W8 - Dual OS Mini PC
-
Evde LED televizyona bağlayıp kullanabilirsiniz. Android 4.4 Kitkat ve Windows 8.1 (DEMO) yüklü geliyor. Windows 8'e sonradan crackleyerek full yapabilirsiniz.
Bakımı vs ise gayet kolay. Senede 1 defa termal macununu unutmazsanız iyi olur. Yoksa işlemciyi cız bız köfte yaparsınız.
Tek eksi tarafı USB 2.0 var. Takarım harici hdd'yi torrente abanırım derseniz dosya taşırken fıtık eder adamı.
-
Gümrük?
-
UTHO bunu yazdı
Gümrük?
Bunlar geçer abi. Telefon ile tabletlere kıllık yapıyorlar.
-
Fiyat ne
-
zamazingo bunu yazdı
Fiyat ne
100 bucks
-

-
Bende 2g ramli tablet olarak almıştım. Bilgisayarı aratmaz alet ama klavye fare olursa. Onuda bir çözemedim klavye fare şarj olurken bağlanmıyor.
Ram 2gb altı almayın 2 gb ve üstü olanlar çok fena beyler. Tavsiye ederim.
-
DrKill bunu yazdı
Bende 2g ramli tablet olarak almıştım. Bilgisayarı aratmaz alet ama klavye fare olursa. Onuda bir çözemedim klavye fare şarj olurken bağlanmıyor.

Onuda çözdüm hocam ben. Bu klavyeden sipariş verdim. Merak edenlere markası Logitech K400. Laptop trackpadi var yan tarafında.
-
100 $ alım mı ne yapam, sırf yanımda diz üstü taşımamak için misafirliğe ya da ne bilim tatile gittiğimde rahat rahat film izlemek için alına bilir,
-
mkyb bunu yazdıDrKill bunu yazdı

Onuda çözdüm hocam ben. Bu klavyeden sipariş verdim. Merak edenlere markası Logitech K400. Laptop trackpadi var yan tarafında.
var bende o klavye hocam ama sıkıntı şu ki şarj edemiyorum klavye takılıyken. OTG kablolar işe yaramıyor. MAX 4,5 saat gidiyor tablet. Birde fare kullanmak istiyorum haricen.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
100 $ alım mı ne yapam, sırf yanımda diz üstü taşımamak için misafirliğe ya da ne bilim tatile gittiğimde rahat rahat film izlemek için alına bilir,
Hocam performans anlamında cidden çok iyi. Ben beklemiyordum açıkçası bu boktan atomların win.81 ile böyle iş çıkaracağını. Tavsiye ederim.