Winuha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçen gün gördüm bu programı, kullanan varmı, yada forumda verilmişmidir, bilmiyorum, verildiyse kusura bakmayın, neyse konuya geçiom

bu program winrar winzi gibi bi sıkıştırma programı fakat onlardan çok çok daha fazla sıkıştırıyor dosyayı, ben 367 mb dosyayı 71 mb yaptığını görünce ağzım açık kaldım, winrar fln bunun eline su bile dökemez bence, üniversiteli bi genç tarafından yazılmış bu program ve ücretsiz. tek dezavantajı kimse bilmiyor, pek populer deil winrar kadar. bence biz tahribat olarak uploadlarımızı yapmadan önce bu programla sıkıştıralım, .ok daha etkili.,

ve link

http://www.klaimsoft.com/winuha/download.htm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

genellikle yuksek boyutlardaki film muzik vs paylasimlarda kullaniliyor, bi defa kurdum hala duruyor ama hic kullanmadim

guzel SIKISTIRMA yapiyor ama dedigin gibi pek bilinmiyor kullanmanizi tavsiye ederim.    

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

hmm bi denemek lasım

kullanıslıdır umarım :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    yaklaşık 2 senedir pc de :D ama hiç dönüp bakmadım vay yavşo ne özellikleri varmış..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    sitesine "donate" (baış yap) diye bişi koymuş, programı beğenen para versin diye, kaç yıldan beri 2 kez tek bağış yapılmış, adam büyük harflerle yazmış sitesinde bunu, ilginç
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    2 tane bağış yapılması normaldir.Uharch'ı geliştiren başka birisi.Bu kişi Uharch'ı Windows arayüzü formuna sokarak sadece kullanımını kolaylaştırmış.Bunun birde Uharch Gui isimli alternatifide mevcut.

λ
Toplam Hit: 775 Toplam Mesaj: 6