Winxp // Win98

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BayEXe
    BayEXe's avatar
    Erkek
    Pc"de iki işletim sistemi kullanıyorum.. Xp, 98

Pc"yi açtığımızda sistem seçim menüsü varya, xp mi istiyosunuz, 98 mi die.. ben direk xp"ye geçiş yapmak istiyorum.. Yani o menü çıkmasın.. Nasıl oluyo bu?? Yardım edinde yapim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dangerous
    Dangerous's avatar
    Erkek
    Bilgisayarım'a sağ tıklayıp Gelişmiş sekmesine geliniz.(My Computer->Advanced)

En alttaki Ayarlar butonuna basın.(Settings)

Üstteki kutuda Windows XP olduğundan eminseniz
    İşletim Sistemlerini Gösterme Süresi gibi bir tick kutucuğu olması lazım.(Kusura bakma İng benimki)
    Bu kutucuğun işaretini kaldırıp Tamam'a tıklayın.

İmzasız kahraman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    revengefire
    revengefire's avatar
    Erkek
    ya kardeş bende de c:\ ve d:\ sürücüsü ayrı c.\ de xp var ben d:\ ye win98 kurmak istiyorum nasıl olur kardeş. anlatır mısın??????*

Şimdi intikam zamanı..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    önce 98 i kurman gerekir..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirnight_
    sirnight_'s avatar
    Erkek
    xp üzerine 98 kuramazsın 98 üzerine kurduğun xp için dediğin ayarı yapabilirsin ama bu sefer 98" in bi espirisi kalmaz... c:\config.sys yi açar c:\windows\command.com yazan satırı silersin direkt xp" ye geçir yaparısn.

Kolay gelsin
Toplam Hit: 2256 Toplam Mesaj: 5