Winxp Anakart Değişikliği
-
Windows XP anakartım yandı ve yeni bir anakart aldım.ama hdd ki işletim sistemimi yeniden kurmak istemiyorum. anakartın köprüleri ve donanımları farklı olduğundan dolayı sistem açmıyor. çünkü yüklü lisanlı özel paket programlar var. sistem değişikliğinde bu paket programlar aktivasyon istiyor. format atamam ve üzerinde yeniden Xp veya diğer windows sürümlerini kuramam. bunlarla uğraşmadan dos'tan komutlarla bu sorunu halledebilirmiyim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-
tuhaf bir sorun, valla bazen ben hdd mi çıkarıp başka pc ye taktığımda windows çalışıyor,biraz uğraştırıyor ama donanımları tekrar kuracaksın,yani deneyebilirsin veya denedin mi
dos ile yapacağın ne var ki -
içinde ztn 1 harddisk bulunan bir bilgisayara secondary olarak tanırtırsan olur. Sonra verilerini ona aktarırsın formatlarsın win kurarsın ve aktardıklarını geri alırsın . Thats all
-
Windows XP cd'sinin içerisinde SYSPREP.EXE dosyası bu konuda işe yarıyormuş. ama bu dosya windows üzerinde çalışıyo. Bunu dos komut satırından nasıl yapabilirim. Acaba donanım yüklemesini dos komut satırından nasıl yeniden başlatabilirim ?
-
hoca sen bakma o dosyaya,eğer windows içinse dosta çalışmaz
sen dediğim gibi direkt tak o hallolur
Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 5