Winxp SAM'deki Şifreyi PC Yi Boot Etmeden Görmek ?
-
Başlıkta belirttiğim gibi boot etmeden winxp şifreyi bulmam lazım. zamanında bir kaç program vardı ama hiç birini hatırlamıyorum. varsa yardımcı olabilecek çok teşekkür ederim
-
up yok mu bilen?
-
Selamlar, sorunuzu anlayamadım. Bilgisayarda kurulu işletim sistemini boot etmeden şifreyi bulmak şu manalara gelebilir;
a. Açık olan işletim sistemindeki şifreleri bulmak.
b. Bilgisayarı açıp işletim sistemini boot ettirmeden şifreleri bulmak.
c. Bilgisayarı açmadan işletim sistemini boot ettirmeden şifreleri bulmak.
Cevap
b. konunuzla ilgilidir.
tahribat.com/Forum-Windows7-Exe-Calistirma-Izinli-Sinirli-Kullanici-Ile-Admin-Sifresini-Bulabilmek-Mumkunmu-140512
c. diski söküp farklı bir bilgisayara takarak b maddesinde verilen sayfadaki programlar kullanılabilir.
Kolay gelsin.
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------
Selamlar, sorunuzu anlayamadım. Bilgisayarda kurulu işletim sistemini boot etmeden şifreyi bulmak şu manalara gelebilir;
Cevap
b. konunuzla ilgilidir.
tahribat.com/Forum-Windows7-Exe-Calistirma-Izinli-Sinirli-Kullanici-Ile-Admin-Sifresini-Bulabilmek-Mumkunmu-140512
c. diski söküp farklı bir bilgisayara takarak b maddesinde verilen sayfadaki programlar kullanılabilir.
Kolay gelsin.
-----------------------------SAM^deki sifre demek windows kullanici hesabi sifresi demek haci. :)
bildigim kadariyla sifreyi goremezsin ama nette sam dosyasini sifresi belli olan sam dosyasi ile degistirebilen bootable cd iso lari var.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
Cevap
b. konunuzla ilgilidir.
Kolay gelsin.
-----------------------------SAM^deki sifre demek windows kullanici hesabi sifresi demek haci. :)
bildigim kadariyla sifreyi goremezsin ama nette sam dosyasini sifresi belli olan sam dosyasi ile degistirebilen bootable cd iso lari var.
-----------------------------Forum bağlantısında anlatılan yazılımı denerseniz windows sam dosyası şifresinin görüntülenebildiğini göreceksiniz. Müşterilerimiz bazen şifrenin bulunmasını talep ediyor.