Wirelees Hakkında Bi Soru ?
-
forumu arastırmadım cevabı varmı yokmu bilmiom acelem var suanda oyuzden konuyu actım sorum su her önüne gelen evine wireless taktırabiliomu yani yasallmı arkadaslar bole bisi yaptırdı v biri taktırdı digerleri ona baglanıo ve cok az bi apraya girilar 2048 le bide hız bolunuomu wirelesste a pc si taktırdı b,c,d,e,f,g de buna baglandı hepsi 2048 le mi girio yoksa hız bolunuomu bide bunnar baglandıgında bi network olusuomu aralarında birbirlerini gorebiliolarmı hamachi programındaki gibi
-
wirelessin amcacı zaten kablosuz network diye biliyorum ben.
-
sorularin icin cevap'lar mevcut fakat...
"...forumu arastırmadım cevabı varmı yokmu bilmiom acelem var suanda oyuzden konuyu actım..."
-
tamamen yasal paran varsa al bence arkadaşların falan varsa onlarda bağlanır senin modeme hız bölünecek tabi haliyle ama öyle fazla düşmez yani ben normal modemden kablo çekmişim a.q. sana kimse bişey yapamaz :))) garibanlarda sevinmiş olur :)))
-
kardes bizim burda baglanıcaklar baya cok 15 kisi filan var hız baya dusermi sence 2048
-
Evet hızda düşme olur. hatta baskın programları kullanan clientlar yüzünden sen internette surf bile yapamayabilirsin. Bunun için wireless yöneten kişinin şifre koyması ve çok kullanıcılı bir network ise limitlendirme yapmalı. Ozaman kimse kimsenin bağlantısına tecavüz etmemiş olur.
-
Pekı tecavuz ettıgımız zaman zevk almak soz konusumu yoksa tecavuz etmıs olmak ıcın tecavuz eden arkadaslardadunya uzerınde mevcutmu ? :)
Neyse sımdı sen wrelees alıcam dıorsun ama bunu bır kapsama alanı var.Duvarlardan etkılenır hemde cok.Evın her yerınde kalıtelı sınyal alamaya bılırsın kı bır baskasının evıne gıdene kadar o sınyal ebesınınkını tersten duzden ve vesıkalık bır sekılde gorur.Ama evler altlu ustluyse bı ıhtımal baglanır bır kısı veya ıkı kısı ama saglıklı bır sekılde tecavuz edemeye bılır dıger arkadaslar.Bu benım tecrubelerıme dayanarak soledıgım bır konu.9 ay boyunca wrellees modem baglantıları yaptım.Tesekkur borcunuzu is bankasının 35353 nolu hesap numarasına yatırınız :D -
Haci nete girdiginde trafigin yogunluguna gore baglanti hizin degisecektir...baglantiyi kendi tarafina cevirmen icin ana bilgisayara hizi paylastirman icin bir program kurman gerek aslinda bu amacla bir program yok ama bir ara ir2 formda yayinlamisti paketlere hiz atamasi yapabiliyordun o programi bulup birazda kendi kafandaki pichlik oranini yuksek tutarsa baglantiyi somurebilirsin...tamamen yasaldir.
-
azapp arkadaş evet sinyal gücünden bahsetti. Diğer mesajda arkadaş arada kat yok demişti o nedenle bu konuyu es geçmiştim. Bu önemli bir konu gidip boşa para yatırmak gerekmez. airties çift antenli (ommi-direction) modeli, arada kat farkı olmaksızın bir apartmanda üst kattan çekiyordu. Tabi duvar kalınlıkları ve bina planına göre değişir. Ama sinyal güçlendirici aparatlar var bunlarlada uygun bir çalışma ile iyi sonuç almak mümkün. Ama bu maliyeti biraz artırır o başka bir konu. Tabi birden fazla kullanıcı bağlı olduğunda, hız dağılımı da ileriki zamanlarda sorun çıkarır buda bir gerçek.
Toplam Hit: 2154 Toplam Mesaj: 9