folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Wireless Adaptor Windows 8.1 Driver Sorunu

Wireless Adaptor Windows 8.1 Driver Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

alfa awus036nha wireless adaptor aldım ıcınden cıkan cd de ki driverı yukleyınce pc acılısta hata veriyor IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL  diye driver uyusmazlıgından da olabılıyormus bu hata ki bundan dolayıdır onceden böyle hata almıyordum bu aqdumun alfa şirketi bu sürüm için windows 8.1 driveri koymamıs bir işimde rast gitse şaşırırım aq mıllet tak diye kurar calışır takar sker atar ben elımı neye attıysam hata ustune hata aq not defterını bıle acacak olsam hata alırım pcde lanet olsun böyle teknolojıye aq

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://www.alfa.com.tw/download_show.php?combo_0=11&combo_1=AWUS036NHA&combo_2=Driver&keyword=&verify=WZ7UTZ&x=54&y=3

http://alfanetworkinc.blogspot.tw/2012/11/alfa-wifi-usb-adapter-on-windows-8.html

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

hocam bende de nhr modeli vardo win8 kullandığımda driveri setuptan kurduğumda hata veriyordu, manuel olarak aygıt yöneticisinden driveri seçip tanıtıyordum sorun olmuyordu öyle deneyebilirsin ama öncesinde kurduğun driverı kaldır.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

sitesindekini denedim aynı hata hocam , en son aygıt yonetıcısınden yaptım oldu sanırım saolun 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

bana da çok lazım amk ya bunlardan bi tane. sosyal mühendislik falan derken ilerdeki sağlık ocağına bağlandım yakındayken 1mb/s hızla çekerken evin bahçesinde 5kb/s yle çekiyorum neti. felaket ötesi. 

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Usb den çalışan kablosuz ağ adaptörlerinde windows10 driveri neredeyse hiç çıkmıyor. W10 a geçince ne yapacaksın? 

Eniyisi ağ çıkışlı olanlar ama pahalılar. Gerçi performansıda usb lere göre çok daha iyi ama pahalı olması sıkıntı. 

Toplam Hit: 718 Toplam Mesaj: 6
aq alfası