Wireless Adaptor Windows 8.1 Driver Sorunu
-
alfa awus036nha wireless adaptor aldım ıcınden cıkan cd de ki driverı yukleyınce pc acılısta hata veriyor IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL diye driver uyusmazlıgından da olabılıyormus bu hata ki bundan dolayıdır onceden böyle hata almıyordum bu aqdumun alfa şirketi bu sürüm için windows 8.1 driveri koymamıs bir işimde rast gitse şaşırırım aq mıllet tak diye kurar calışır takar sker atar ben elımı neye attıysam hata ustune hata aq not defterını bıle acacak olsam hata alırım pcde lanet olsun böyle teknolojıye aq
-
-
hocam bende de nhr modeli vardo win8 kullandığımda driveri setuptan kurduğumda hata veriyordu, manuel olarak aygıt yöneticisinden driveri seçip tanıtıyordum sorun olmuyordu öyle deneyebilirsin ama öncesinde kurduğun driverı kaldır.
-
torpedo_XL bunu yazdı
sitesindekini denedim aynı hata hocam , en son aygıt yonetıcısınden yaptım oldu sanırım saolun
-
bana da çok lazım amk ya bunlardan bi tane. sosyal mühendislik falan derken ilerdeki sağlık ocağına bağlandım yakındayken 1mb/s hızla çekerken evin bahçesinde 5kb/s yle çekiyorum neti. felaket ötesi.
-
Usb den çalışan kablosuz ağ adaptörlerinde windows10 driveri neredeyse hiç çıkmıyor. W10 a geçince ne yapacaksın?
Eniyisi ağ çıkışlı olanlar ama pahalılar. Gerçi performansıda usb lere göre çok daha iyi ama pahalı olması sıkıntı.