Wireless Ag Wireless Card
-
selam bende dell marka laptop war ... dahili wireless i war ama zayif oldugu icin elime bulunan
Linksys wireless-G 2.4 GHZ WPC54G NOTEBOOK ADAPTER un
driver ini indirdim kurdum. fakat baglanti saglayamadim bu linksys ile ve biraz ugrasirken diger baglanti da gitti. wireless baglanti yok yani ne kartta nede digerinde nasil kurucam yardim lutfen ?
-
http://support.euro.dell.com/support/downloads/index.aspx
eskisini burdan edinebilirsin hoca da ne anlatmak istediğini anlayamadım tam.. Farklı driver kurmuşsun olmamış her şey gitmiş bunu anladım.. neyi nasıl kuracaksın onu anlayamadım .. Verdiğin linkteki driverı mı?
-
ilgilendigin icin sagol aga simdi soyle diyeyim dell laptop war elimde dahili wireless i war icinde ama zayif oldugu icin extra wireless 1 kart aldim linksys 2.4 notebook adapter. internetten dogru version bulup indirdim linksys icin kurulumunda yaptim ama wireless baglantilari gormuyor.haliyle internetede baglanamiyorum. ve biraz kurcalarken ne yaptiysam dahiliden baglanabiliyorken simdi ondanda baglanamiyorum. saatin orda wireless simegisi de gozukmuyor. anlatabildim mi ? yani bana linksys wireless kartin kurulumu lasim acaba kurarken ozel bir ayarmi yapmak gerekiyor. daha onden yine kurmustum baglanmamisti biraz ugrasinca baglandi ama simdi baglanamiyorum.
-
up
yardim lutfenn acil yardim lasim ....
kimsede yok mu wireless kart nasil ayari yapilir biln yokmu
Toplam Hit: 1123 Toplam Mesaj: 4