Wireless Ağı Nasıl Kurulur?
-
bulunduğum şehirde böyle bi bölge yok..onun için soruyorum nasıl kurarım?
ya da ben kurabilir miyim?
kurmam için neler gerekli?
şimdiden teşekkürler -
Merhaba,
Wireless Agi kurmak icin Internet lagzim.
Sanirim evinde Internet vardir. TTNET.
Simdi sana birtane Router lagzim. Marka olarak Linksys, Netgear ve Belkin Markalarini öneririm, digerlerini Test etmedim.
Kurulumu kolay. Zaten Router aldimmi yaninda CD var, o seni yönlendiriyor, ama CD'sizde oluyor. Modem'i Router ile bagliyorsun. Ayarlari yaptiktan sonra, Laptop ile Wireless Routerden baglanabilirsin. Veya Kablo ilede baglanirsin ama sanirmi bunu yapmassin :) Adi üstüne Wireless.
Evindeki Bilgisayar icin WirelesslanStick alip PC ilede kablosuz Baglanti kurabilirsin.
Eger Sorularin varsa sor, cekinme yani :P
-
hacı pcden girmek istemiom (:
eve çaktırmadan wireless kurup cep pcsi ya da öle bi dalgadan bağlanmak istiom evdekilerden habersiz (:
bişey farkedr mi?
-
Anti, o zaman aklima gelen tek sey.. eger etrafta wireless baglantisi varsa, ona bak.. komsularin falan varsa yirttin demektir..
eger yoksa, wireless modem almalisin.. onunla baglantiyi dagitirsin.. ve kendi telefonundan girersin
ama fiyatlarini bilmiyorum, hic wireless modem kullanmadim.
ama bir ara bluetooth ile pc üzerinden baglanti kuruyordun (nokia 6600) ve sonra telefona opera yükleyip normal baglantinin üzerinden internete giriyorsun. ben bi denemistim ama cok ugrastiriyor.
Toplam Hit: 3550 Toplam Mesaj: 4