folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Wireless Ağından, Kartımız Olmadan Nasıl Yararlanırız?

Wireless Ağından, Kartımız Olmadan Nasıl Yararlanırız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    şimdi şuan bulunduğum evde adsl, wireless ağıyla veriliyo. Yalnız eskiden kartı takarak yararlanıyorduk , sonra amcamınoğlunun bi arkadaşı bi program yüklemiş şuanda o kartı takmadan da yani sıfır donanımla internete girip şuanda size yazı yazıyorum. İnanmayalar için fotoğrafları çekip yollayabilirim. Bu arada laptop amcamın oğlunun. Şimdi bu iiş nasıl oluyor, benim tahminim bu aletin içinde bi parça daha var ve büyük ihtimalle o arkadaş deriverını yüklemiştir. Başka fikri olan var mı? :D

jack daniels 160 yaşında
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    şimdi kardeş kusura bakmada wi fi destekli donanım olmadan dötünle mi bağllancan ağa aha benim laptop ta da kart yok neden entegre wi fi war açıyon wifinin düğmesinden bağlanıyon nete abartacak bşi yok

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dayı zaten olağanüstü bi durum olmadığı kesinde, nasıl anlarım ben bunun içinde birşey hangi donanım var? Aygıt yöneticisinde nerde ne yazar? Çünkü herhangi bi açma kapama olayı olmuyor, kendi kendine algılıyor.

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hacim notebookta wireless vardir yoksa ne amk kafasini zikim program yazmismis program bir donanimi uyarip wi-fi sinyali yakalamak icin paket gonderme emri vermeli ve o da paketle sinyali yakalamali...donanim olmadan neye baglaniyor o amk....o arkadasa abi sen hacker misin diye bir sor bakim ...evet der kesin.....bak bu resme ag baglantilarana girip bakarak ogrenirsin...ayrica aygit yoneticisinden de bakabilirsin.

http://img243.imageshack.us/img243/4959/adsz0sy.jpg

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Şimdi aygıt yöneticisinden baktım, içinde bi tane daha wireless kartı varmış, iyide madem içinde kart vardı, bu adam niye bi tane daha extra kart vermiş? :D Adamı heyecena sokuyorlar yaw, neyse sağolun...

jack daniels 160 yaşında
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    bende deim nooluyo a.q adamlar wi fi yi havadan kartsız mı alıyolar :D:D:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    Merak ettimde çalınan laptoplar internet üzerinden buluna bilirmi? Türkiyede böyle bir sistem varmı?

Yakarız Bu Gezegeni...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Mesaj ismailca tarafindan 1 Mayis 2006 (Pazartesi) tarihinde yazildi.
    Merak ettimde çalınan laptoplar internet üzerinden buluna bilirmi? Türkiyede böyle bir sistem varmı?
    şimdi hacı ip sini mac adresini ıvırını zıvırını biliyosan nokta atışı yapıp aha burda demek mümkün
    nasıl oluyo dersen onu hostin işi yapan arkadaşlar anlatsın meslela ir2 biliyodur

Toplam Hit: 1511 Toplam Mesaj: 8