Wireless Anten Hakında Bilgi...
-
Arkadaşlar Benım kullandığım modem smartnet pro- kablosuz benım karşı komşuda laptop var...
Modemı ortak kulanmak ıstıyoruz aramızdakı mesafe farkı 40 metre kadar acık alanda sorunsuz bir şekılde laptopuyla bağlanabılıyor...
Teras katta veya balkonda sorunsuz bır şekılde bağlanıyor ama evın ıcınde cekmıyormuş...
Wireless anten almasını tavsıye ettım ama benden almamı istedi Şimdi bende size danışmak istedim wirelless anten tavsiyelerinizi almak ıstıyorum konu hakkında bılgısı olanlar vardır herhalde hangısını almamı tavsıye edıyorsunuz ve alırsam sorun çözülürmü sonradan komuşya mahcup olmak ıstemıyorum...
-
benim tam bi bilgim yok ama wifi antenleri usbler güçsüz kalıyo diye biyom büyük antende kasa sökülüp takılıyo bence en mantıklısı modeme anten al wifi kabloylada ona en uygun yere koyarsın anteni ama kaç w anten kullanacağından anlamam onu daha bilgili müridler yardımcı olsun
-
usb wireless adaptör alcaksan
USR5423'ü öneririm, 2 tane var bende, parabolic anten takınca ısınmıyorlar, kendilerini resetlemiyorlar, bi sorun çıkarmıyorlar, çok güzeller.
bu adaptörü metal parabolic bi antenin odak uzaklığına yerleştirecen,
parabolik antenlerde odak uzaklığı = antenin çapının karesinin / antenin derinliğinin 16 katına bölümü ile hesaplanır.
kolay gelsin.
-
konu hakkında hiç bir bilgim yok mantıklı gelıyor söyledıklerın hem modeme anten takılırsa daha güzel olur diğer arkadaşlarda bağlanabılırler
150 Mt den cekıyor ama acık alanda İşte...
-
modeme parabolic değil, hiperbolik takman gerekir,
ama çoğu modemde anten kullanılır zaten, senin ekstradan takıcağın anten modeminin ısınmasına veya yanmasına neden olabilir, o yüzden o işe ben hiç girişmedim, parabolic anten ve usb adaptör en iyisi
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------modeme parabolic değil, hiperbolik takman gerekir,
ama çoğu modemde anten kullanılır zaten, senin ekstradan takıcağın anten modeminin ısınmasına veya yanmasına neden olabilir, o yüzden o işe ben hiç girişmedim, parabolic anten ve usb adaptör en iyisi
-----------------------------
gittigidiyor gogul amcadan araştirdim almak çin fakat bişiy bulamadım :) -
Up