Wireless Anten Yükseltici
-
mürid kardeşlerim yazın dayımın yanında çalışıcam bulundugu yerde kablosuz internet var yaklaşık olarak 100-150 metre felan uzagında normalde nete baglanıyor ama sinyal gücü zayıf bunu güçlendirmek istiyorum ne önerirsiniz acaba
-
Tabi ki Access Point
marka olarak airties tercih edebilirsin
-
hacılar şimdi 1 tane ürün buldum şurdan ürün 1 km kadar çeker deniliyor aynı sitede ucuzlarıda var 40-50-60 tl civarıda var bu aleti alırken neyine dikkat etmek gerekir benim istedigim mesafe 150-200 metre dükkanın karşısında karayolu var bu hattın çekme gücünü etkiler mi acaba bu konuda bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilir mi? bu aşagıda bulunan cihaz iyi bir cihazmı alsam benim isteklerimi karşılar mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimler-ag-urunleri-tum-masraflar-bizden-1km-de-internet-artik-mumkun-23/detay
-
1 Km vay be, eve baz istasyonu kurmak kadar sağlığa yararlıdır herhalde :P
-
Routerla alıcı arasında Agaç , Duvar , etrafında yüksek miktarda manyetik alan varsa çekmeyebilir. Cihazı alırsın çekmez garantisi yok. Madem bu kadar iddalı çekmezse para iadesi yapıyormuymuş .
-
C-force bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar şimdi 1 tane ürün buldum şurdan ürün 1 km kadar çeker deniliyor aynı sitede ucuzlarıda var 40-50-60 tl civarıda var bu aleti alırken neyine dikkat etmek gerekir benim istedigim mesafe 150-200 metre dükkanın karşısında karayolu var bu hattın çekme gücünü etkiler mi acaba bu konuda bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilir mi? bu aşagıda bulunan cihaz iyi bir cihazmı alsam benim isteklerimi karşılar mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimler-ag-urunleri-tum-masraflar-bizden-1km-de-internet-artik-mumkun-23/detay
-----------------------------çin malı sitelerde vardı bu :)
-
CasTeaL bunu yazdı:
1 Km vay be, eve baz istasyonu kurmak kadar sağlığa yararlıdır herhalde :P
-----------------------------hacım atın ölümü arpadan benim ölümün Wirelessdan olsun :P dükkanda ben fazla durmucagım için beni fazla etkilemez :D
Hans bunu yazdı:
Routerla alıcı arasında Agaç , Duvar , etrafında yüksek miktarda manyetik alan varsa çekmeyebilir. Cihazı alırsın çekmez garantisi yok. Madem bu kadar iddalı çekmezse para iadesi yapıyormuymuş .
-----------------------------hacım dedigim gibi arasında 150-200 metre bir mesafe var fazlada yok duvar v.s yok ama agaçlar var birde dükkan işlek bir yolda oldugu için araç geçisi çok etki eder mi ki ozaman
DJ_Alper bunu yazdı:
çin malı sitelerde vardı bu :)
-----------------------------hacım çin siteleri derken neresi dealextreme varmı aradım ben bulamadım orda ucuzsa ordan alırım varsa linkini verebilirmisin birde cihaz benim isteklerimi karşılar mı sizce
-
hacı 1w'lık alfa alman işini görecektir.