folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wireless Anten Yükseltici

Wireless Anten Yükseltici

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

mürid kardeşlerim yazın dayımın yanında çalışıcam bulundugu yerde kablosuz internet var yaklaşık olarak 100-150 metre felan uzagında  normalde nete baglanıyor ama sinyal gücü zayıf bunu güçlendirmek istiyorum ne önerirsiniz acaba 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    altuca
    altuca's avatar
    Erkek

Tabi ki Access Point

marka olarak airties tercih edebilirsin

üç beş soysuzun ardından zağarlık yapamam,hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

hacılar şimdi 1 tane ürün buldum şurdan ürün 1 km kadar çeker deniliyor aynı sitede ucuzlarıda var 40-50-60 tl civarıda var bu aleti alırken neyine dikkat etmek gerekir benim istedigim mesafe 150-200 metre dükkanın karşısında karayolu var bu hattın çekme gücünü etkiler mi acaba bu konuda bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilir mi? bu aşagıda bulunan cihaz iyi bir cihazmı alsam benim isteklerimi karşılar mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimler-ag-urunleri-tum-masraflar-bizden-1km-de-internet-artik-mumkun-23/detay

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

1 Km vay be, eve baz istasyonu kurmak kadar sağlığa yararlıdır herhalde :P

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Routerla alıcı arasında Agaç , Duvar , etrafında yüksek miktarda manyetik alan varsa çekmeyebilir. Cihazı alırsın çekmez garantisi yok. Madem bu kadar iddalı çekmezse para iadesi yapıyormuymuş .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

C-force bunu yazdı:
    -----------------------------

hacılar şimdi 1 tane ürün buldum şurdan ürün 1 km kadar çeker deniliyor aynı sitede ucuzlarıda var 40-50-60 tl civarıda var bu aleti alırken neyine dikkat etmek gerekir benim istedigim mesafe 150-200 metre dükkanın karşısında karayolu var bu hattın çekme gücünü etkiler mi acaba bu konuda bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilir mi? bu aşagıda bulunan cihaz iyi bir cihazmı alsam benim isteklerimi karşılar mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimler-ag-urunleri-tum-masraflar-bizden-1km-de-internet-artik-mumkun-23/detay

çin malı sitelerde vardı bu :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

1 Km vay be, eve baz istasyonu kurmak kadar sağlığa yararlıdır herhalde :P

hacım atın ölümü arpadan benim ölümün  Wirelessdan olsun :P dükkanda ben fazla durmucagım için beni fazla etkilemez :D

Hans bunu yazdı:
    Routerla alıcı arasında Agaç , Duvar , etrafında yüksek miktarda manyetik alan varsa çekmeyebilir. Cihazı alırsın çekmez garantisi yok. Madem bu kadar iddalı çekmezse para iadesi yapıyormuymuş .

hacım dedigim gibi arasında 150-200 metre bir mesafe var fazlada yok duvar v.s yok ama agaçlar var birde dükkan işlek bir yolda oldugu için araç geçisi çok etki eder mi ki ozaman

DJ_Alper bunu yazdı:

çin malı sitelerde vardı bu :)

hacım çin siteleri derken neresi  dealextreme varmı aradım ben bulamadım orda ucuzsa ordan alırım varsa linkini verebilirmisin  birde cihaz benim isteklerimi karşılar mı sizce

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

hacı 1w'lık alfa alman işini görecektir.

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 2460 Toplam Mesaj: 8