Wireless Bağlantı İlginç Bir Problem
-
Arkadaşlar meraba az önce ilginç bi olay yaşadım normal wirelessle bağlantım sırasın bir anda wirelss bağlatım kesildi ve bilgisayarım artık wireless ağını görmüyor ayrıyetten bilgisayarımın başlat çubuğunun üstünde beyaz bir şerit çıktı. Bilgisayarım çok kastı restart attım ama wireless bağlantımı görmüyor driveri kontrol ettim var gösteriyor bağlantıyı kapadım açtım ama anlamıyorum wireless ağ bulamıyor Buz gibi odadan yazıyorumunu lütfen acil bir yardım kıçım donuyor.
Makine acer aspire 6630g
Masaüstü linki: http://img5.imageshack.us/img5/15/sssssssssssssssssssssssl.jpg
-
sistem geri yükleme?
-
modeme bir res çek ag baglantı listesini yenile gelmezse pc yi de resle muhtemelen gelir.
-
modemi ve pcyi resledim ama problem sistemi geri alarak çözüldü ama erkarnın altındaki o beyaz şerit hala duruyor :S gitmedi bunu nasıl akldırabilirim akradaşalr :D
-
sistemde çalışanlara bak olmadı combofix yükle qeçer.
-
ow sanırım deamon toolsun zımbırtısıymış :S ama deamon toolsu sildim hiçbir yerde yok bu başka nasıl silebilirim.
-
laptoplarda bazen wifi'ı açıp kapamak için tuşlar oluyor. benımkınde var mesela. eger yanlıslıklar bastıysan felan suan kapalı olabılır :S
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------
modemi ve pcyi resledim ama problem sistemi geri alarak çözüldü ama erkarnın altındaki o beyaz şerit hala duruyor :S gitmedi bunu nasıl akldırabilirim akradaşalr :D
-----------------------------hacım :) görev çubuğuna sağ tıkla özellikler otomatik gizle yap kapat biraz bekle gizlensin o beyazlık gider sonra aynı yerden otomatik gizlemeyi iptal et tamamdır :D
dün bana da oldu böyle yaptım