folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wireless Bağlantıyı Bluetooth İle Paylaşmak

Wireless Bağlantıyı Bluetooth İle Paylaşmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    müridler 2 laptop arasında bluetooth ag kurarak wireless bağlantıyı paylaşmak mümkün müdür? Kısacası arkadaş wireless bağlantısını bluetooth ile alacam. bende sıradan bir dongle ile bluesoleil programı var. Bunu nasıl kurabiliriz. Bluetoothun networku desteklediği rivayet ediliyor.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    teoride mümkün..

yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ben ceple pc ye bağlanıp adsli almayı yapmaya çalıştım 3 saatimi verdim olmadı :D

bağlantı noktası serkan yazıyom yine telsimden bağnanıyo boş bırakıyom yine bağlanıyo kullanıcı adını şifreyi boş bırakıyom yine bağlanıyo :D

bi çözemedim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    masaüstü için wireless karta alabilirsin

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

ben ceple pc ye bağlanıp adsli almayı yapmaya çalıştım 3 saatimi verdim olmadı :D

bağlantı noktası serkan yazıyom yine telsimden bağnanıyo boş bırakıyom yine bağlanıyo kullanıcı adını şifreyi boş bırakıyom yine bağlanıyo :D

bi çözemedim

walla sistem biraz farklı gibi ama ugrasalım bakalım. Bluetooth olmazsa hub var olmadı kablo ile dağıtacz. Ama bluetooth olsa daha güzel olur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    masaüstü için wireless karta alabilirsin
    hocam sorun wireless kartinin olmaması değil. Yurtta wireless şifreleri değişti. Kişi başı boktan bir net için ayda 10 tl vermek adama koyuyor. Bu şekilde paylaşarak maliyeti düşürmeye çalışıyoruz. En azından bu akşam için bunu yapmak lazım. Daha sonra makineye klavye hareketlerini izleyen bir program atıp şifreyi edinebiliriz. Organizasyonu ayarlayana kadar internet lazım. Şu anda telden bağlanıyorum. Şekil kayması falan oluyorsa forumda affola...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    blotooth  aracılığıyla ağ kurarsın ağa internet izninide verdinmi tamamdır yani mümkün 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    blotooth aracılığıyla ağ kurarsın ağa internet izninide verdinmi tamamdır yani mümkün
    hocam tam olarak nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Ağ kurmayı beceremedik. Ev veya küçük iş yeri ağı kur diyorum. Orada bluetooth bağlantısı görünmüyor. Bağlantıyı göz ardı et desek de olmadı. Biri bu işin nasıl olacağını anlatırsa çok iyi olacak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    hacam bluetoth görünmüyo diyosunya atıyorum hani çok basit bi olay ama genelde gözden kaçan bu basitlikler sorun olur bluetoth bulunabilir mi misal telefondan pc ye bluetoth aracılığıyla bişey gönderebiliyo musun onu bi ayarla sonra bi daha dene istersen
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    bluetoothlar faal. Yani telden dosya alıp gonderebiliyoruz. Aynı şekilde bilgisayarlar da birbirini görüyor. Ama ağı kuramadık.

Toplam Hit: 2264 Toplam Mesaj: 10