Wireless Bağlantıyı Bluetooth İle Paylaşmak
-
müridler 2 laptop arasında bluetooth ag kurarak wireless bağlantıyı paylaşmak mümkün müdür? Kısacası arkadaş wireless bağlantısını bluetooth ile alacam. bende sıradan bir dongle ile bluesoleil programı var. Bunu nasıl kurabiliriz. Bluetoothun networku desteklediği rivayet ediliyor.
-
teoride mümkün..
-
ben ceple pc ye bağlanıp adsli almayı yapmaya çalıştım 3 saatimi verdim olmadı :D
bağlantı noktası serkan yazıyom yine telsimden bağnanıyo boş bırakıyom yine bağlanıyo kullanıcı adını şifreyi boş bırakıyom yine bağlanıyo :D
bi çözemedim
-
masaüstü için wireless karta alabilirsin
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ben ceple pc ye bağlanıp adsli almayı yapmaya çalıştım 3 saatimi verdim olmadı :D
bağlantı noktası serkan yazıyom yine telsimden bağnanıyo boş bırakıyom yine bağlanıyo kullanıcı adını şifreyi boş bırakıyom yine bağlanıyo :D
bi çözemedim
-----------------------------
walla sistem biraz farklı gibi ama ugrasalım bakalım. Bluetooth olmazsa hub var olmadı kablo ile dağıtacz. Ama bluetooth olsa daha güzel olur -
Cia bunu yazdı:
masaüstü için wireless karta alabilirsin
hocam sorun wireless kartinin olmaması değil. Yurtta wireless şifreleri değişti. Kişi başı boktan bir net için ayda 10 tl vermek adama koyuyor. Bu şekilde paylaşarak maliyeti düşürmeye çalışıyoruz. En azından bu akşam için bunu yapmak lazım. Daha sonra makineye klavye hareketlerini izleyen bir program atıp şifreyi edinebiliriz. Organizasyonu ayarlayana kadar internet lazım. Şu anda telden bağlanıyorum. Şekil kayması falan oluyorsa forumda affola... -
blotooth aracılığıyla ağ kurarsın ağa internet izninide verdinmi tamamdır yani mümkün
-
SeRDaR bunu yazdı:
blotooth aracılığıyla ağ kurarsın ağa internet izninide verdinmi tamamdır yani mümkün
hocam tam olarak nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Ağ kurmayı beceremedik. Ev veya küçük iş yeri ağı kur diyorum. Orada bluetooth bağlantısı görünmüyor. Bağlantıyı göz ardı et desek de olmadı. Biri bu işin nasıl olacağını anlatırsa çok iyi olacak. -
hacam bluetoth görünmüyo diyosunya atıyorum hani çok basit bi olay ama genelde gözden kaçan bu basitlikler sorun olur bluetoth bulunabilir mi misal telefondan pc ye bluetoth aracılığıyla bişey gönderebiliyo musun onu bi ayarla sonra bi daha dene istersen
-
bluetoothlar faal. Yani telden dosya alıp gonderebiliyoruz. Aynı şekilde bilgisayarlar da birbirini görüyor. Ama ağı kuramadık.
Toplam Hit: 2264 Toplam Mesaj: 10