Wireless Çekim Gücü Artırmak İçin
-
Selam müridler,
Bu linkte adam güzelce yazmış alatmış, fakat benim anlamadığım birkaç nokta var. Aşşağıdaki konnektörlerin isimlerini ayrıntısıyla kim yazabilir, bende HP Pavilion 6936us serisi laptop var. Ben bu yapılan anteni laptbun neresine bağlayacağım? Birde bu alet çekim gücünü açık alanda ne kadar artırabilir?
Teşekkürler.

-
-
eywallah
-
Sma tip konnektörler istersen sana anten satabilirim 8 dbi outdoor + kablosuyla beraber
-
1)5m RG 58/U kablo
2)1 adet RPSMA dişi konektör (RG58 uyumlu).
Bunlar tamam fakat yukarıda verdiğim resimde siyah kablolu giriş ve birde kart bulunmakta. Bu siyah kablolu giriş RPSMA Erkek konektör mü? Kartın tam adı nedir? O kartı mı laptopa takacağım?
-
sanrıım ekrandaki entegre bir kart değil sonrada alıp takıyosun usb gibi sana tavsiyem kartla filan oynama airties bir usb adabtor al birde bendeki antenin örneğini veririm sana ben 1km den bağlanıyorum konnektorle filanda oynamıyon
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
sanrıım ekrandaki entegre bir kart değil sonrada alıp takıyosun usb gibi sana tavsiyem kartla filan oynama airties bir usb adabtor al birde bendeki antenin örneğini veririm sana ben 1km den bağlanıyorum konnektorle filanda oynamıyon
-----------------------------Çok iyi ya 1km ise. Bende onu anlamadım bu USB mi yoksa wireless kartı ile mi oynayacağım?
PS= Ben modemin nerede olduğunu bilmiyorum odamdan 1 çubuk çekiyor onu güçlendirmek istiyorum.
-
http://www.gold.com.tr/LASTIMG/URUN/airties_air_2410_b.jpg
burda benim kullandıgım aletin resmi var kart okuyucu bulim telefondan atacam resimleri anteinde görürsün yanlız modemin nerde oldugunu bilmen çok önemli anteni modeme dogru tutarsan sinyal dahada artar olmadı deneme yanılmayla bulursun zaten
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.gold.com.tr/LASTIMG/URUN/airties_air_2410_b.jpg
burda benim kullandıgım aletin resmi var kart okuyucu bulim telefondan atacam resimleri anteinde görürsün yanlız modemin nerde oldugunu bilmen çok önemli anteni modeme dogru tutarsan sinyal dahada artar olmadı deneme yanılmayla bulursun zaten
-----------------------------Sağol hocam PM attım.
-