Wireless Da Baskasına Baglanma
-
bizim yan komsunun ağını buluyo bizim pc onn ağını secince su yazı cıkıyor = Kablosuz ağınızda şifrelemeyi etkinleştirmeden Internet'e ulaşamazsınız. Modem Web Arabirim sayfasından modeminize login olup kablosuz şifrelemeyi ayarlayabilirsiniz.
-
nasıl yapcam arkadaslar bir bilen yokmu ?
-
ben karşı komşumuzun modemini kurmuştum modeme girmek istediğimde bunun gibi bi yazı çıkıyo giriş yapıyorum modeme şifre oluşturmadan nete çıkmana izin vermiyo sende sanırım modeme bağlanmışsın
-
192.168.1.1 1.2 vb .. dene bakalım.
-
Bu problemin nedeni su,aslinda problem demek yanlis olur.Modemler artik cok gelisti malumunuzdur.Kullanicilar eskiden modemlerine sifre koymadan nete baglaniyorlar,sonra da bazi akillilar binada acik olan sifresiz modemlerle nete baglanabiliyorlardi.Tabii bu artik neredeyse mumkun degil.Modem firmalari bunu kisitliyor artik.Sen modemine sifre olusturmadan nete baglanamazsin.64 bit-128 bit ve 256 bit seklinde modemin yonetim panelinden Wireless seceneklerinden Wireless Security tab'indan gerekli sifreyi ayarla.Sonra da catir catir gir internete..Hade kal saglicakla.
Toplam Hit: 14446 Toplam Mesaj: 5