folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Wireless Hack İcin Program Lazim ( İstek )

Wireless Hack İcin Program Lazim ( İstek )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Arkadaslar cevremdeki kablosuz ağları kırabilmeyi denicem de...

bir kac program gordum de, linklerini bulamadim :(

Linuxta paket toplamak icin : Airdump

bi de bu paketleri deneyebilmem icin : Aircrack

bir de bunlarin sanirim windows versiyonu da varmis..Onlar da olursa iyi olur..Ayrica bisey daha sorayim...Bu paketleri toplamak ve kirmaya baslamak ne kadar zaman alir ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Arkadaşım WPA kırılmıyor henüz sanırsam WEP bulucanda kırıcanda zor iş ugraşmaya degmez bunu araştırana kadar wireless antenlerle nasıl daha çok çekim alanı kazanırım onu araştır şifresiz bi ag bulur girersin :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

WPA kırılıyor wordlistlerle,ama çok uzun bi iş,handshake yakalıcaksın sonrada o şifreyi wordlistlerinde olması lazım falan,bu iş olmaz,,wep ise kırman 10 dk falan bulur(tabi şifrenin kaç bit olduğuna göre değişir ama 6,7 tane denedim hepside 64 bitti),bu paket toplamayı şifre kırmayı hiç windowsa taşıma gereksiz uzar çünkü.

_ICEMAN_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Linux kurulu ama prg lari acamiyorum :D

kurulu yeri buldum, tikliyorum ama bi türlü halledemedim :S

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1122 Toplam Mesaj: 4