Wireless Hacking Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holocaust
    holocaust's avatar
    Erkek

piayasada bir yığın aabuk subuk wireless kırma ile ilgili döküman war.

hiçbiride çalışmıyor.

bilen biri warsa video çekip yayınlayabilirmi.

Holocaust The Late Night Hacker
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zapata625
    zapata625's avatar
    Erkek

Bu konuda bende araştırma yaptım ama hiçbir olumlu sonuç alamadım bu konuda internette paylaşım çok az.

"EĞEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam istediğiniz intel 3945abg wireless içinse anlatabilirim

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    şimdi arkadaşım int deki dökümanlar doğrudur ama senin wireless kartının modeli wireless paketlerini toplamaya uygun olmayabilir.internette biraz araştırma yaparsan hangi model wireless kartlarının bu iş için uygun olduğunu öğrenebilirsin

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    hoca benımkı aygıt yöneticisinde Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Connection olaray yazıyor sanırım uyumlu boyle bır ıs ıcın degıl mı?eger oyleyse anlatırsan sewınırım...
Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 5