Wireless Hakkında Bir Problemim Var Lütfen Yardım!!!
-
Selamlar arkadaşlar.Benim sorunum şu:Şimdi biz 2 arkadaş evde kalıyoruz ve üst komşularda wirelees var ve haliyle bizde kaçak bağlanıyoruz.Her neyse ama aldığımız bilgiye göre bu kullanmakta olduğumuz wirelees in şifresini değiştirceklermiş.Biz laptoptan bağlanıyoruz otomatik olarak ıp adresini alıyor pc fakat şifre değişince biz gene bağlanabilecekmiyiz?Yoksa ıp adresini alsa da pc,şifreyi bilmediğimizden sap gibi kalacakmıyız?Eğer sap gibi kalacaksak şifreyi nasıl öğrenebiliriz?Baya uzun oldu ama bana yardım ederseniz bu konuda sevinirim.Şimdiden teşükkürler Tahribat üyeleri...
-
Şifreyi değiştirince bağlanamazsınız arkadaşım.Hem şöyle düşün ya bağlandığın kişinin interneti limitli ise yazık olur adamlara :)
-
İlk sap gibi kalcan sonra cafeye gıtcen orda google ye wireless sifresi kırma yazcan adam gibi döküman bulcan yedeklicen okuçan iyıce o derki backtrack 3 ü indir google yazdında gekır sonra bide backtrack için wıreless kartı donanımh lazım indircen backtrack yüklıcen ana tema bu google de hepsi var olmadı pm at
-
komsu sifre koymadan www.remote-exploit.org
-
komşu şifre koyacak kadar çaktıysa.senin bağlandığınıda pekâla status'dan görebilir.eğer iptal etmesine rağmen yinede bağlanırsan şikayet eder polise.sonuçta ortada bir suç var.
-
Su anda yapabilecegin birsey yok, egerki adamin kotasinina yüklendiyseniz iyi olmus.
Kullanacagi sifreleme methoduna göre yol izlersiniz.
WEP ise kirarsin, WPA yaparsa önce wordlist olusturup bir saldirmayi denersin.
Olmadimi, cevrede oturmayan bir arkadsi ayarlarsiniz, biz TTNet'den geliyoruz,
modeminize bakmamiz gerekiyor ayaklariyla sifreyi tazelersiniz birde MAC sinirlamasi koyarsiniz.Sifreyi cözseniz dahi kotaya dikkat edin arkadaslar
-
Merak etmeyin arkadaşlar o kadar bencil değiliz daha yeniyiz de zaten download yapmadık doğru düzgün o yüzden sorun yok her neyse bilgi için sağolun teşekkürler tekrar...
-
bu konudan esinlenerek çekmecemde duran airbus :D wus 300le deneme sürüşü yapmaya kalkıştım ve havada uçuşan verilerin şifresini çözmeye çalışacam :D inşallah çözer
-
Airties olmasin o
Toplam Hit: 1681 Toplam Mesaj: 9