Wireless İle İlgili Soru
-
arkadaşlar ben iptarama programları(angry ipscanner) ile taratıp buldugum modemlere sızmayı başardım fakat benim girdigim modemler airties rt102,zyxel
modemler ayrıca girdigim modemler hep usbden(yada ben öyle sanıyorum) baglanan modemler.işte soru;wireless modemlere ipden girilemiyormu?giriliyorsa
airties rt-205 modeme ipsini buldugum taktirde girebilir miyim?
cevaplarınızı bekliyorum.cevap verenlere teşekkürler
-
kardes nsl gırdın bızede sulesene bende gıreyım..
-
Normalde routerlarin IP adresi ile degilde MAC adresi ile belirlenir.
Ama Türkiye de tam olarak nasil bilmiyorum, Modem ve Router bir cihaz yanilmiyorsam eger. -
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
kardes nsl gırdın bızede sulesene bende gıreyım..
-----------------------------arkadaşım ben yukarıda yazdıgım programda ipleri taratıyorum mavi nokta şeklinde çıkanlara sağ tıklayıp>open computer>web browser a tıklıyorum açılan sayfadan modemin şifresini giriyorum.pek güzel anlatamasamda inşallah yardımcı olmuşumdur.
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Normalde routerlarin IP adresi ile degilde MAC adresi ile belirlenir.
Ama Türkiye de tam olarak nasil bilmiyorum, Modem ve Router bir cihaz yanilmiyorsam eger.
-----------------------------belki benden kaynaklanıyor ama pek bişey anlamadım yazdıklarından :)
yeni açtıgım konuda sordugum soru insanların okumamalarından veya yanlış anlamalarından dolayı silindigi için buradan tekrar soruyorum.masaüstü pc'me usb wireless adaptör takarsam paket toplayıp wireless şifresi kırabilirmiyim?airdrump vb. proları kullanabilirmiyim?