folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Wireless Kartı Çalışmıyor

Wireless Kartı Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar toshiba l300 11m var dün mavi ekran verdi kapandı açıldı sonra donanım bulundu driveri yükle dedi bende kablosuzla bağlanıyorum şimdi komşudayım kabloluyla çevrim içi ara filan dedim bir şey yok hala arıyor bilgisayarın driverlerini yedeklemiştim önceden ilk aldıgımda driver geniusla şimdi onları geri döndürdüm ama hala hata veriyor ne yapmamız gerek acil olarak

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam büyük ihtimalle virüs yemişsin ve driverlere kadar işlemiş sen güzel bi antivirüs le tarat pc ni (kaspersky 2011 tercihimdir) daha sonra bilgisayarım a sağ tıkla yönetten aygıt yöneticisine gel orda hangi driverin yoksa eksikse gösterir zaten onuda  http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jsp  burdan download a gir modelini seç pc nin sonra eksik driveri seç yükle işletim sistemine göre hadi kolay gelsin hocam

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 789 Toplam Mesaj: 2