Wireless Modem Bağlantı Var Net Yok
-
ya arkadaslar notebook var, herifin modemini görüyo bağlanıyor ama net yok sınırlı erişimle bağlanıyor sonrada BAĞLANDI diyor ama net yok! 192.168.2.1 yazip modeme girdim şifre istedi pasword kismi boşken bastim modeme girdi sonra değiştirmesin diye kendime şifre yaptim modem ara yüzüne... modem ayarlarına şimdi bi ben girebiliyorum değiştireceğim ayarları bilmediğimden gene net yok! (airties bu arada modemi) yardımcı olabilirmisiniz modeme girdikten sonra kendime net sinyali alabilmek icin napacagim???
bu arada bazi arkadaslar konu actim arastirsaydin falan diyebilirler baktim ama bana yarar bişey bulamadim..
hicbisey yapamazsam modeme reset çakmayi düsünüyorum
Edit/AntiOksidan:Konu Networkle alakalı web tabanlı saldırıyla ne alakası var ?ayrıca Türkçedeki q çuvala girmedi k Diye bi harfimiz var.
-
aynı olay benim başıma da gelmişti.Bağlantı var ama bi türlü girmiyodu.
Bende adamın modemine girdim! Ayarlarına baktım herşey tam. Internet gitmeden önce burada elektrik kesilmişti.O yüzden bağlanmadığını biliyordum.Biraz düşündüm ne yapayım diye.Aklıma modemi resetlemek geldi. Yaptım ve internet geldi! Aynı şeyi deneyebilirsin
kolay gelsin
-
reser çaktim gene kar etmedi fabrika ayarlarina geri döndürdüm olmadi.. kafayi yicem ya!!! :(((
-
hocam modem içine girebiliyorsan biraz da ingilizcen varsa şöyle bi bak en yukarılarda illa ki bir yerde username password yazar telekomun verdiği kullanıcı adı ve şifreyi tekrar gir altında bi yerlerde de save ya da submit vardır tıkla sinyalinin olup olmadığına da bak adsl , dsl sekmelerinden birini tıklayarak orada 1024/256 yazar eğer değerler 0 ise sinyal yoktur sinyalin olup olmadığına ağ bağlantını sağ tıklayıp durum dersen gelen ve giden paketlerinden de bakabilirsin eğer yüksek değerlerde ise bağlantı vardır misal gelen ve giden paketler 10-20 -15 gibi düşük değerlerde ise bağlantı yok demektir bazı modemlerde kullanıcı adı ve şifre modemi resetleyince kayboluyor elle tekrar girip kaydetmek gerekebiliyor senin de büyük ihtimalle öyle olmuştur zaten dediğimi yap kolay gelsin olmazsa 444 0 375 i ara onlar sorunun neden kaynaklandığını söyler sana zaten
-
ya bunun resle falan bi ilgisi yok heralde, cafedeyim su anda gene air ties modem baglanirken gene aynisini yapti.. abi baglanti var net yok dedim adam gitti ana masa bana dönük modem ayarlarina girdi airties 2+1 prt modem falan bi iki ayar verdi net geldi.. adama sordum söylemedi göt!