Wireless Modem E Nasıl Reset Atılır ???
-
Beyler ben nete yukardaki modeme bağlanıyorum fakat rapidshare için modemi resetlemem lazım yetkim var resetleme bölümüne nasıl girebilirim ip sini nerden bulup komudu nereye yazıcam vs ???
-
pardon yazmayı unutmuşum us robotics modem. us robotics usr 5418.1.0 pci wireless la bağlanıyorum yani adres çubuğuna ne yazcam ?? ...
-
Resete gerek yok. sen yeni bir IP istiyorsun. Modemin sayfasına gir ve oradan connect olan durumu disconnect yap. Böylece internet baplantını koparırsın. Sonra yeniden connect yap.
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------Resete gerek yok. sen yeni bir IP istiyorsun. Modemin sayfasına gir ve oradan connect olan durumu disconnect yap. Böylece internet baplantını koparırsın. Sonra yeniden connect yap.
-----------------------------işte bende onu soruyorum nasıl modemin sayfasına girecem ???
-
hoca explorer adres çubuğuna
192.168.1.1 yada 192.168.2.1 yaz normalde bu şekilde bi dene istersen
-
dostum telnete gir.
o yaz enterla
192.168.1.1 enterla (ya da farklı bi ip varsa onu gir)
kullanıcı adı ve şifreni gir.
reboot yaz enterla
ben genelde öle yapıyorumi. diğer odaya gitmek zor oluo :D:D:D:D
-
modemi kapatıp açmak yerine bunu yapabilirsin:
bunları not defterine yapıştır
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
sonra uzantısını .bat olarak değiştirip kaydet.rapidden bi dosya indirdikten sonra bu .bat uzantılı dosyayı çalıştır.biraz bekle sonra ikinci linki indir.res atma olayının aynısı... -
modem sayfasına git login settinsin oralarda bi yerlerde reboot diye bi şey var tıkla reset atarsın modeme ama kullanıcı adını vs vs ni tekrar girmen gerekir