Wireless Modem+Masaüstü Pc+Laptop Aralarında Ağ Kurulumu?
-
Şimdi Datron wireless modemden ethernet çıkışını masaüstü pcye verdim. Laptop wirelesstan modeme bağlanıyor. Yani ikiside nete girmek istediği zaman önce modeme bağlanıp ardından nete girebiliyor; peki laptop-masa üstü arasındaki ağı nasıl kurabilirim birbirlerini görebilsin; yazıcı,dosya paylaşımı olsun.
İyi günler.
-
bende ayni seyi merak ediyorum bi laptop digeri masa ustu tek wireless modemden net cikisi var masa ustu usb den bagli modeme digeri wireless iki bilgisayar arasinda dosya aktarimini nasil yapabiliriz?
-
evt sorunumuz neredeyse tamamen aynı...
-
yok mu bilen biri?
-
Ağ Bağlantılarına girin, Ev ve kucuk isyeri icin kablosuz ag kurulumu sihirbazini baslatin kablolama seklinizi secip bitirin.Ayni islemi masaustunuzdede yapin...sonra paylasmak istediginiz klasor dvdrom vs onlari paylasima acin(sag click paylasim)...eger bu sekilde yapamazsaniz bir bilgisayarda calisma grubu olusturun (workgroup) diger bilgisayarida bu workgroup a dahil edin(sadece workgroup isimleri ayni olsa yeter)...
-
wireless i bilmem de masaüstü + laptop :D
utp kablo ile ağ kurup dosya transferi yapılıyor galiba
---
Çapraz Kablo (Crossover Ethernet Cable) 568A<->568B olmalıdır.
-
öncelikle dediğiniz gibi aynı çalışma grubu içine sokunca anına birbirlerini gördüler ama bununda öncesi görmemelerine norton internet security sebep oluyormuş, çok takıldım ona dedim uninstall etmiycem ondan değil değildir derken ondan çıktı neyse yardıma dokunan herkese teşekkürler
-
Tesekkurler yardimlar icin.
-
Aynı Problem bendede vardı.Ağı kurarken Flash diske ağ kurulum özelliklerini yazdırın.Hangi makinadan yazdırdıysanız diğerine direk flash diski takın o autorundan açıp ağınızı kurar sonrada size sorar flash diskin içindekileri siliyimmi falan diye.Flashdisk yoksa disket falanda oluyo.
Toplam Hit: 6229 Toplam Mesaj: 9