Wireless Mouse Problemi(Yardım)
-
ya microsoft marka kablosuz klavyem ve mousem var mousenin pili bitmişti bende usb mouseyi taktım kullandım 1 hafta o sırada format atmıştım (alakası yoktur ama bilmiyorum:S) sonra yeni pil aldım mouseye ve kullanıcaktım baktım çalışmıo alla alla dedim sonra usb mouseyi kullandım baktım olmuo usb mouse benim deil ondan sora uğraştım biraz wireless mouseyle oldu sonra pc nin başından ayrıldım geldim tekrar gitti connect diyorum alıcıdanda resetliyorum yine olmuyor yine olmuyor piller yeni ne yapcam be bu aq dum mousesiyle. bazen alıyo bazen almıo Mal...
-
bence olay mouseta değil usbde, gidip gelince bak sistemden usb duruyomu listede ünlemde mi
-
bende set var klavye ve mouse olarak 2 si takım 2 side 1 alıcıya bağlı klavye çalışıyor ama mouse çalışmıyor
-
Şimdi ilk Olarak Bilgisayarıma Sag Tıkla özelliklere Gir Oradan Donanım > Aygıt Yöneticisini ac
Orada USB DEVİCE gibi birşey yazması gerekiyor Bi bak bakalım Orada yazıyormu o ? eger var ise sana microSoft Klavye seti ile gelen Ufak CD Vardır onun icerisinden Mouse'ni tanıt fakat söyle bir faktör var :) mause üzerindeki Bios Eprom chip zaten kendi Driver İni usb insan arayüz aygıtı olarak otomatik olarak tanıyor senin muhtemelen mainboard bios ayarlarında usb sürücüleri kapatmıs olabilirsin bunuda kontrol etmenin en pratik yolu yine aygıt yöneticisinde usb sürücülerden görebilirsin orayı bi kontrol et eger ki mause ni taktıgında yeni donanım bulundu fakat donanım yükleme sırasında bi sorun olustu veya unknown device olarak tanırsa senin usb 2.0 sürücünde veyahut Mause de bi problem vardır birde mause nin altında reset dügmesi var ve onun gördügü alıcı var yine oradaki ile beraber resetleyip daha sonra mause den resetlersen yine düzelme sansı var
-
bir alıyıcıya bağlandıysa yoktan problemler çıkıyo zaten ayrı ayrı dene
-
walla kardeş bende de var aynı microsoft takım wireless klavye ve mouse benimde pil bitti taktım uzun zaman bocaladı.mouse çekmedi ara ara sonradan kurcalarken düzeldi.sende biraz daha kurcala
:D:D:D:D