Wireless Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek

arkadaşlar herkese merhaba benim bi problemim var evde iki tane notebook var modem misafir odasında asus marka leptopta 54 mbps de bağlanıyor hp leptopta 11mbps ile bağlanıyor epey uğraştım ama bi türlü çaresini bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkür ettim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    normalde 54 mbps gosterio bazen ama bişey indirdiginde o 24-36-18 e fln düşüo o sıra bişi indiriosan ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Doğaldır hocam...

oradaki wireless 54 mbit/s maximumdur...

duruma va bağlantı kalitesine göre 1 2 4 mbitten başlayarak 54 mbite kadar değişken hızlarda bağlanır...

4 mbitle bağlanması bile önemli değildir eğer pinginde sıkıntı yoksa çünkü bağlandığın adsl 1 mbit...

yani bi sıkıntı olmaz mrk etme...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    hp laptopta "b" protokolüyle çalışan bi alıcı var demek ki.yapılabilecek bişey yok.o zaman zaman değişir 18 olur 24 olur 5.5 olur 2 olur.Alıcının ısınmasından bile etkilenir.modeme daha yakın olmaya çalış.modemle aranda duvarların,engellerin mümkün olduğunca az olmasına dikkat et..bağlantı kopmadıkça o hız bi sorun teşkil etmez internet hızın zaten o bağlantının hızını aşmıyordur diye tahmin ediyorum.

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek

hocam zaten internet hızında bi değişiklik olmuyor ama bağlantı kopuyor arada problem o zaten

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Doğaldır hocam...

oradaki wireless 54 mbit/s maximumdur...

duruma va bağlantı kalitesine göre 1 2 4 mbitten başlayarak 54 mbite kadar değişken hızlarda bağlanır...

4 mbitle bağlanması bile önemli değildir eğer pinginde sıkıntı yoksa çünkü bağlandığın adsl 1 mbit...

yani bi sıkıntı olmaz mrk etme...

-----------------------------
    Rene dediğin yanlış mı oldu ben mi yanlış anladım acaca..modemle pc arası bağlantıyla adsl hızının bağlantı hızının ilgisi nedir?

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 6