Wireless Problemi
-
arkadaşlar herkese merhaba benim bi problemim var evde iki tane notebook var modem misafir odasında asus marka leptopta 54 mbps de bağlanıyor hp leptopta 11mbps ile bağlanıyor epey uğraştım ama bi türlü çaresini bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkür ettim
-
normalde 54 mbps gosterio bazen ama bişey indirdiginde o 24-36-18 e fln düşüo o sıra bişi indiriosan ?
-
Doğaldır hocam...
oradaki wireless 54 mbit/s maximumdur...
duruma va bağlantı kalitesine göre 1 2 4 mbitten başlayarak 54 mbite kadar değişken hızlarda bağlanır...
4 mbitle bağlanması bile önemli değildir eğer pinginde sıkıntı yoksa çünkü bağlandığın adsl 1 mbit...
yani bi sıkıntı olmaz mrk etme...
-
hp laptopta "b" protokolüyle çalışan bi alıcı var demek ki.yapılabilecek bişey yok.o zaman zaman değişir 18 olur 24 olur 5.5 olur 2 olur.Alıcının ısınmasından bile etkilenir.modeme daha yakın olmaya çalış.modemle aranda duvarların,engellerin mümkün olduğunca az olmasına dikkat et..bağlantı kopmadıkça o hız bi sorun teşkil etmez internet hızın zaten o bağlantının hızını aşmıyordur diye tahmin ediyorum.
-
hocam zaten internet hızında bi değişiklik olmuyor ama bağlantı kopuyor arada problem o zaten
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Doğaldır hocam...
oradaki wireless 54 mbit/s maximumdur...
duruma va bağlantı kalitesine göre 1 2 4 mbitten başlayarak 54 mbite kadar değişken hızlarda bağlanır...
4 mbitle bağlanması bile önemli değildir eğer pinginde sıkıntı yoksa çünkü bağlandığın adsl 1 mbit...
yani bi sıkıntı olmaz mrk etme...
-----------------------------
Rene dediğin yanlış mı oldu ben mi yanlış anladım acaca..modemle pc arası bağlantıyla adsl hızının bağlantı hızının ilgisi nedir?