Wireless Router Kurulumu?
-
şimdi arkadaşın evine router bağlamam lazım. interneti 2 kat aşağıdaki evden kablo ile alıyolar. gelen ethernet kablosunu mümkünse router'a bağlayıp burada işlem görmesini istiyoruz ve aradığımız olabildiğince ucuz birşey. bu router'dan pek anlamıyorum ama şöyle birşey buldum: http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wr741nd-150m-kablosuz-router/ProductDetails.aspx?productId=bd97011&categoryId=410. ethernetle bu evde bağlanması için istediğim işlemi görür mü bu cihaz?
-
Görür.
-
20 tl almıstım ben 3 kullanıcı için olanı işimizi rahatca görüyor
ikametgah neresi
-
CooLSTuFF bunu yazdı:
-----------------------------
ikametgah neresi
-----------------------------ist avrupa yakası
-
Buremba bunu yazdı:
CooLSTuFF bunu yazdı:
ikametgah neresi
-----------------------------ist avrupa yakası. 3 kullanıcı ethernetle mi diyorsun wireless'le mi?
----------------------------- -
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------Buremba bunu yazdı:
CooLSTuFF bunu yazdı:
ikametgah neresi
-----------------------------ist avrupa yakası. 3 kullanıcı ethernetle mi diyorsun wireless'le mi?
-----------------------------ethernet almıstım pardon.... ethernet işini görmez mi.
-
ist avrupa yakası yeşilköy tarafları ise yardımcı olacak bi bilgisayarcı tanıyorum bu işlerle ilgili
-
Allura bunu yazdı:
ist avrupa yakası yeşilköy tarafları ise yardımcı olacak bi bilgisayarcı tanıyorum bu işlerle ilgili
-----------------------------o kadar zor mu hocam. :) yazılımcıyız sonuçta yaparız bir şekilde siparişi verdik bakalım, o modelle olabileceğini bilmek ve birkaç tavsiye yeterli olur diye düşünüyorum.