Wireless Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

Bende 1 yıl öncesine kadar aldığıp Tp-Link WN422G Wireless alıcı ve 2 ay öncesine kadar aldığım TL-ANT2408C wireless anteni var. Bunlar bugüne kadar süper çalışıyolardı. Ama bişi oldu , çektiği modem sayısı 2ye düştü, bazen hiç çekmedi, bazen "Wireless Kullanılabilir Değil" dedi, şuan ise sadece 5 tane aynı wirelessi çekiyor. Normalde en az 12-13 tane çekmesi gerekirken bu sayı hiç artmıyor. Ne oldu bu wirelesse bi açıklık getirebilecek varmı?

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

diğer modemlerin kapanmış olma ihtimali düşük bile olsa hala mevcut. yapman gereken o şuan çektiği modemlerin sinyal seviyelerine bakmak. eski sinyal seviyelerini hatırlıyorsan belki bir sonuca warabilirsin

artı olarak bütün driverları kaldırıp son driverları yeniden kurmayı deneyebilirsin anteni ve kablosunu kontrol et ezik benzeri bşyler war mı

AMD Rulezzz =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thundershock
    thundershock's avatar
    Erkek

Hava şartlarından kaynaklı olabilir mi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bence yanmıştır bişeysi.. içindeki ben tarif edemiyorum böle şeyleri tamir anlayışım tamamen tarzanca olduğu için.. ama  anlayan birilerine devresini göstermende yarar var..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

Şuan 3 tane modem çekiyor. Hepsi %50 nin yukarısında çekiyor. Bağlandığım modemin hızı 54mbps den aşşa inmzedi(48 olurdu arada) şimdi 5.5. Nooluyo bu antene/wirelesse. Oyunda çok pis lag yapıyor :\

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

Uplayalımda yardım bekliyorum hala.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam wirelessin konumunu değiştir kaç DB'lik bir anten kullanıyorsun

Duvar ağaç vs gibi elektirik tellerine yakın ise bağlantın düşebilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

Wirelessi ilk aldığım zaman yanında gelen bi anten var. Onu takınca düzeliyor fakat, diğer anteni taktığımda (8dBi omni)modemler gidiyo birden. Tahminimce sorun yeni antende. Şöyle bi sorum var. Anteni aldığım bilgisayarcıda bi amca vardı , satın aldıktan 1 hafta kadar sonra bilgisayarcı isim değiştirdi. Amca gitti ordan. Değiştirme gibi bi şansımız varmı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Dark_Elf bunu yazdı:
    -----------------------------

Wirelessi ilk aldığım zaman yanında gelen bi anten var. Onu takınca düzeliyor fakat, diğer anteni taktığımda (8dBi omni)modemler gidiyo birden. Tahminimce sorun yeni antende. Şöyle bi sorum var. Anteni aldığım bilgisayarcıda bi amca vardı , satın aldıktan 1 hafta kadar sonra bilgisayarcı isim değiştirdi. Amca gitti ordan. Değiştirme gibi bi şansımız varmı?

-----------------------------

vardır mutlaka.. Dükkan ismi aynı ise fişi vs gibi birşeyi varsa götür değiştirirler.

Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 9