Wireless Sorunsalı
-
Bende 1 yıl öncesine kadar aldığıp Tp-Link WN422G Wireless alıcı ve 2 ay öncesine kadar aldığım TL-ANT2408C wireless anteni var. Bunlar bugüne kadar süper çalışıyolardı. Ama bişi oldu , çektiği modem sayısı 2ye düştü, bazen hiç çekmedi, bazen "Wireless Kullanılabilir Değil" dedi, şuan ise sadece 5 tane aynı wirelessi çekiyor. Normalde en az 12-13 tane çekmesi gerekirken bu sayı hiç artmıyor. Ne oldu bu wirelesse bi açıklık getirebilecek varmı?
-
diğer modemlerin kapanmış olma ihtimali düşük bile olsa hala mevcut. yapman gereken o şuan çektiği modemlerin sinyal seviyelerine bakmak. eski sinyal seviyelerini hatırlıyorsan belki bir sonuca warabilirsin
artı olarak bütün driverları kaldırıp son driverları yeniden kurmayı deneyebilirsin anteni ve kablosunu kontrol et ezik benzeri bşyler war mı
-
Hava şartlarından kaynaklı olabilir mi?
-
bence yanmıştır bişeysi.. içindeki ben tarif edemiyorum böle şeyleri tamir anlayışım tamamen tarzanca olduğu için.. ama anlayan birilerine devresini göstermende yarar var..
-
Şuan 3 tane modem çekiyor. Hepsi %50 nin yukarısında çekiyor. Bağlandığım modemin hızı 54mbps den aşşa inmzedi(48 olurdu arada) şimdi 5.5. Nooluyo bu antene/wirelesse. Oyunda çok pis lag yapıyor :\
-
Uplayalımda yardım bekliyorum hala.
-
hocam wirelessin konumunu değiştir kaç DB'lik bir anten kullanıyorsun
Duvar ağaç vs gibi elektirik tellerine yakın ise bağlantın düşebilir.
-
Wirelessi ilk aldığım zaman yanında gelen bi anten var. Onu takınca düzeliyor fakat, diğer anteni taktığımda (8dBi omni)modemler gidiyo birden. Tahminimce sorun yeni antende. Şöyle bi sorum var. Anteni aldığım bilgisayarcıda bi amca vardı , satın aldıktan 1 hafta kadar sonra bilgisayarcı isim değiştirdi. Amca gitti ordan. Değiştirme gibi bi şansımız varmı?
-
Dark_Elf bunu yazdı:
-----------------------------
Wirelessi ilk aldığım zaman yanında gelen bi anten var. Onu takınca düzeliyor fakat, diğer anteni taktığımda (8dBi omni)modemler gidiyo birden. Tahminimce sorun yeni antende. Şöyle bi sorum var. Anteni aldığım bilgisayarcıda bi amca vardı , satın aldıktan 1 hafta kadar sonra bilgisayarcı isim değiştirdi. Amca gitti ordan. Değiştirme gibi bi şansımız varmı?
-----------------------------vardır mutlaka.. Dükkan ismi aynı ise fişi vs gibi birşeyi varsa götür değiştirirler.