Wireless Ve Antamedia
-
ya yurdun cafesinde wireles var ve normal şartlarda wireless a bağlanabiliyorum herhangi bir şifre veya mac engeli fnl yok güzle kısmı bu neyse şuan bir sorun oluştu 3 hafta önceye kadar yoktu sorun şu ki 2-3 gün önce antamedia hotspot yükledi elemanlar şincik ben bu antamedia ya nasıl ulaşabilirim ve kendime ordan üyelik alıp bağlanabilrim nete ?
-
yokmu bir kırma yolu :|
-
son kez up :) akşama bakcam
-
up
-
hacı şifresi wep ise kırarsın. tabi backtrack uyumlu bi wifi adaptör lazım.
editbidüt: pardon hacı yanlış gördüm. hotspot kırma daha görmedim açıkçası. -
hoca şifre yok mac uyumlu şekilde vardı onuda kaldırdılar şuan bir server üzerinden sistem kurmuşlar wireless a giriyorsun ama erişim sağlamıyor snaa.. sana ayrılmış kullanıcı adı ve şifre ile sana erişim sağlıyor sistem.. yani face gibi düşün face e giriyon dış olarak ama kendi hesabına girmen için şifre ve kullanıcı adı girmen gerekir aynı o misall
-
hacı farklı erişim noktalarına şansını dene. çekmiyosa şu alete bi bak:
http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-kinamax-high-power-54mbps-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html
daha bugün aldım harbiden deli çekiyo. 1km olmayabilir ama dehşet alet. öneririm. backtrack de uyumlu :R -
çevrede dağ ve köyden başka hiç bir şey yok..alıcı diyorsun sen :)
-
-
vala bi kiramadik şu beach hotspout :/ ama başka şeyler geliyo aklima tek bi mac adresinden baglana biliyosun mac adreslerini ayni yaparsak alayimiz tek bi üyelikden baglana bilir belkide yaw neden olmasin ki