Wireless Yan Çiziyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

Olm filim milim izlerken wireless kopuyo kabloya geçtiğimde hiç bir sıkıntı yok mesela torrentten oyun indirirken hızı mümkün olan en yüksek değere çıkınca hemen kopuyor ama facebookta falan gezerken bir sorun olmuyor, hız taban yapmadıkça bir sorun olmuyor gibi görünüyor neden olur ? Ne yapmam lazım yardımcı olun canını yediklerim

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Modemi resetle hocam.Uzun süre açık kalan modemler saçmalayabilir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

denendi, işe yaramadı. 

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Bana yakın oturuyorsundur. :-) yakınında daha yüksek güçlü yada standartları tam desteklemeden çalışan başka kaplusuz modemler olabilir.
    önce kanalı değiştir. 1,6 yada 11 nolu kanallardan az kullanıcısı olan birine geç. Yine sıkıntı olursa başkasına geç. Kullandığın kanalda sorun olabilir.
    Mümkünse 5ghz yi kullan. 2,4 ghz çok dolu.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Benzer sorunlar yuzunden bir airties modemin uzerine delik acip fan bagladim. pofur pofur icine havayi basti. sogudugunda sorunsuz calismaya basla alet. 2 yildir ben. bi 2 yildir da annem evde kullaniyor skype youtube vs cayir cayir.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 940 Toplam Mesaj: 5