Wireless Yardım Lütfen
-
Arkadaşlar şimdi ben bitene wireless usb adaptör aldım interneti karşı komşudan aldığım için oda içerisinde sinyal biraz düşük geliyor.Şimdi ben bu adaptire 15 metrelik USB uzatma kablosu taksam çalışırmı yada veri kaybı güç sinyal kaybı yaşarmıyım.Olmaması için ne yapmam gerek.yardım edermisiniz görüşü olan arkadaşlar.
-
15 mt usb kablo güçledirilmiş olmalı yoksa çalışmaz 5 mt usb bile sorun veriyor bazen..
-
kablonun kalıtelı olması lazım uzun oluyorsa, ne kadar kalıtelıyse verı kaybı okadar az olacaktır ( 2.0 usb uzatıcı ısını gorur sanırım ) . bıde karsı komsunun modemıyle adaptorun arasına en az engel olcak sekılde ayarla aynı sıstemı bende kullandım 4 tane duvar wardı her bırı 9cm kalınlıgında dusuk cekıordu . anlatabılıomuyum en az engel olan yere koy kullan.
-
unutmadan sunuda solıyım ben camera kablosunu 10 metre uzatmaya calıstım pc kamerayı tanımıyor uuzunlukdan dolayı. almadan once bı denemenı tavsıye ederım .
-
metalati bunu yazdı:
-----------------------------
15 mt usb kablo güçledirilmiş olmalı yoksa çalışmaz 5 mt usb bile sorun veriyor bazen..
-----------------------------Peki USB kablo arasına güçlendirici yani yükseltici koyulabilirmi.
-
koyulabilir tabi koyulmadan iletmez zaten uzak mesefa
-
generous bunu yazdı:
koyulabilir tabi koyulmadan iletmez zaten uzak mesefa
Peki Bunun adı ne nasıl bişiy gerçekten bilmiyorum açıklarmısınız.
Toplam Hit: 803 Toplam Mesaj: 7