Wireless"A Biri Girdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Dun aksam saat 2 gibi interneti kapattim yataga gittigimde gozumu tavana diktim bi baktim tavanda isik yansimalari var hemen modeme baktim Ben laptop ve pcyi kapatmis olmama ramen isiklar cok fazla derecede yanip sonuyordu herhalde laptop'u acik unuttum dedim gittim actim internetini kestim ve masaustunede aynisini yaptim fakat hala deli gibi isiklari yaniyorrdu modemi yeniden baslattim yine modem acildiktan 2-3 dk sonra isiklari yanmaya basladi modemi kapattim yattim bugun modemi sabah 10 gibi actim fakat sabah hicbirsey yokken simdi yine modem isiklari asiri derecede yaniyor acaba kimin girdigini veya adamin pc de naptigini ogrenme gibi bir imkan var mi ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

modemin yönetim panelinden görebilirsin,

mac'ini banlayabilirsin, fakat şifren wep ise wepi kıran kişi zaten mac değiştirmeyi akıl edecektir,

şifreni wpa yapabilirsin felan.

bak işte,

Nmap

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=nmap&folderid=96358

wireshark ile de ağı tararsın,

giden gelen verileri görebilirsin.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    öğrenemezsin adam sömürüyor seni :W şifre değiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    yönetim panelinden görebilirsin macı değişmişse eğer şifreni değiştir gitsin.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Yav mac nedir biriniz teker teker anlayacagim dilden anlatabilir misiniz ? Fransiz kaldim :D

Edit : Yok mu anlatan ? 

Edit 2 :  :|

Toplam Hit: 13286 Toplam Mesaj: 5