Wireshark İle Facebook Cookie Çalma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Ağdakı cookie çalınabıldıgını gostermıs vıdeoda ama vıdeodakı gıbı sadece kendı cookie mi görebılıyorum http://www.youtube.com/watch?v=7HMnMqzkXu4  nerde yanlıs yapıyorum vıdeodakı herseyı yapıyorum bı cok vıdeoya baktım hepsı aynı sadece kendımı gorebılıyorum agdakılerı nasıl bulcaz daha once kullanan bılen varmı 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

edit 

baristbt tarafından 07/Mar/13 10:53 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Belki bilen birileri vardır 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

O wireless a 1 den fazla kişinin bağlandığına emin ol ardından facebook tan çıkış yap daha sonra wirelessa bağlanan kişilerin facebooka girdiğinden emin ol.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

O wireless a 1 den fazla kişinin bağlandığına emin ol ardından facebook tan çıkış yap daha sonra wirelessa bağlanan kişilerin facebooka girdiğinden emin ol.

aynen denedım sadece kendımı buluyorum 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Elimden gelen budur UP olsun

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

biz geçen okulda denedik, arkadaşın telefonda program var ordan net trafiğini görebiliyo ama pc'de cain-abell le filan sadece kendi bilgisayarımızda olup biteni görüyoruz

test 1 2
Toplam Hit: 2555 Toplam Mesaj: 7