Wistadan Xp Geçiş Problemi Acil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar bugun öglen vakti elektirikler kesildi 4.5 saat gelmedi tekrar actigimda XP acilmiyordu.İsletim sistemi cöktü düsüncesi ile format atmaya çalıştım olmadı.Bende Wista cd sini taktım kurdum ama acayip igrendim birsürü problem cikiyor programlaarimi oyunlarimi kabul etmiyor.Neyse..

Acilma sorunu halloldukdan sonra xp cdsini takip formati basip tekrar xp kurmayi düşündüm  fakat gene olmadı cd yi görmek icin herhangi bir tuşa basınız yazısından sonra sistem donanımı tarıyor... yazısından sonra tekrar pc acıyor kendını ama gelen ekran bildigimiz klasik mavi format ekrani gelmiyor

mod ekranı gelıyor mesela

güvenli mod

kod ile güvenli mod

olaganustu baslat

bu tur şeyler geliyor napacağımı bilemedim acilen yardım edermisiniz.

SAYGILAR

MADTAMER

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Arkadaslar acilen yardim edecek yokmu

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

yav arkadaş karı kız muhabbeti oldumuydu herkes atlar şurada bilgisayar ile ilgili bir problem yaşıyoruz yanaşan yok nedir bu yahu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Elinde başka windows xp cd si varmı.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

vistadan xp ye geçemezsin çünkü vista xpnin bir üst modeli ...işletim sistemi kurulu yere xpiyi kuramazsın..bu yüzden ya sürücüyü sıfırlaman lazım vistayı silmen...

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

elimde 3 tane xp cd si var hepsini denedim ama hicbir sonuc alamadim kurulmuyor diger arkadas söyledigin durumu nette aradim cok karmasık kısa yolunu bılıyorsanız paylaşırmısınız

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

arkadaşım şimdi vista cdni tak pcye bildiğin format yöntemlerini izle ordan işletim sisteminin yüklü olduğu diski biçimlendir yani vistayı silmiş oluyorsun...Sonra tak p cdni at formatını...tabi xp cdin yarı yolda bırakırsabilmem sağlam boot cdsi bulursan senin için iyi olur..

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

tamam hemen deniyorum

Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 8