folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Witcher 3 Oynayan Varmı? Kart Oyunu Hakkında...

Witcher 3 Oynayan Varmı? Kart Oyunu Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

Witcher 3 teki bir bölüme geldim mecburen kart oyununda adamı yenmeniz gerekiyor. Bu kart oyununu bi türlü çözemedim nasıl oynanır bilgi verirmisiniz?

https://www.youtube.com/watch?v=Ij-PrkpEuU0

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Böyle sorunlarda ilgili bölüm adı + walkthrough yazınca genelde cevabı buluyorum hocam. Denedin mi böyle 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozy
    Ozy's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Merhaba müridler,

Witcher 3 teki bir bölüme geldim mecburen kart oyununda adamı yenmeniz gerekiyor. Bu kart oyununu bi türlü çözemedim nasıl oynanır bilgi verirmisiniz?

https://www.youtube.com/watch?v=Ij-PrkpEuU0

ben ps4 tek seferde geçtim şansa ne kart attıysa 1 büyügünü attım bende en büyükle başlamadım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    remixir
    remixir's avatar
    Erkek

Bol bol kart çekmeye bak.Böyle üzerinde göz işareti olanlar var onlardan at bol bol adamın score'a artı veriyor ama kart çekmek fazla önemli oyunda.Bide durup dururken pass yapma turu.Osuruktan kartlar oynayıp adamın baba kartları oynamasını beklemek,ardından rakibinin yenmek için turunu geçtikten sonra atacağın baba kartlar (Biri pass yaptıktan sonra diğer kişi istediği kadar kart oynayabiliyor.) seni zafere götürecektir.Ben şahsen öyle yaptım.

Drift never stops
Toplam Hit: 1391 Toplam Mesaj: 4
ps4 witcher 3 playstation