Within Temptation 2007 Albumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Arkadaslar album cıkalı baya oldu fakat dinlemeyenler olabilir ve bende bu guzel yapıtı paylasmak istedim

http://rapidshare.com/files/60553590/Within_Temptation-The_Heart_Of_Everything-2007-SAW.rar

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bi konuda yolda dinlenilecekl albüm diyede önermiştim ama kesin indirin dostlar çok sağlam albümdür..

ne flyeaf ne evanescence ne de başka bi bayan solistli grup halt etmiş hepsi within temptation rulz!!!!

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    flyleaf'te sağlam be hacı. bok atma millete bırak herkes çalsın sölesin ehehhe. flyleaf rulzzz!!!

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Bi kere Within Temptation'la Flyleaf arasındaki tek benzerlik kadın vokal olmasıdır farklı türler ikiside.İkisinide severim fakat uyumam gerektiği zaman Within Temptation dinlerim uykumu getiriyo dinlendirici bi sesi var hatunun :)

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    uçur bizi sharon abla!!

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    teşekkürler bu albümü yokmuş indiriyorum.. bu arada almorayı unutmayalım xD