Wiziq'den Pdf Ve Ses İndirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Wiziq 'de işlenen pdf leri ve ders'e ait ses dosyalarını indirmenin bir yolu var mı ? Camtasia ile ekran görüntüsü al deniliyor. Tek tek her video için pcyi bu işe ayırmam gerekiyor bunu istemiyorum. Download için bir yöntem lazım.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

ben vakti zamanında remzihoca derslerini indirmek için çok uğraştım bulamadım. bunu başarabilen olursa çok makbül geçer

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Ne yazık ki bulamadım. Ne lanet şeymiş

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

jDownloader programını veya flash video downloader eklentisini denedin mi?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 880 Toplam Mesaj: 4
ses pdf wiziq