Wlan Bağlantı Sorunu Yardım
-
arkadaşlar durduk yere laptopumun wlan bağlantısında sorun çıktı bağlantı kesildi modemimde sorun yok çünkü cep telefonumdan bağlanabiliyorum modeme, modeme reset attım tekrar bilgisayardan denedim bağlantıyı ama bağlanmıyor sorunu tanıla diyince düşük kablosuz sinyali falan diyor halbuki pc modemin yanında konu hakkında bi bilgisi olan arkadaş varsa bi yardım etsin.
-
elle ip vermeyi denedinmi? elle ip ver o sekilde dene olmadi driveri tekrar yukle
-
hocam laptopu alali cok oluyormu? ( niye sordun deme)
markasi ney? (bunun icinde sorma)
driverlere baktinmi bi yamukluk varmi diye.
-
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------hocam laptopu alali cok oluyormu? ( niye sordun deme)
markasi ney? (bunun icinde sorma)
driverlere baktinmi bi yamukluk varmi diye.
-----------------------------evet hocam laptop yaklaşık 3 yıllık
toshiba satellite L40-18R
driverlarada baktım dedim bi güncelliyim ama toshibanın sitesinde benim pc nin modeli yoktu realtek e baktım ordanda uygun olanını bulamadım.
-
lenovo mu acaba diye sormustum..
kablo ile baglan, slimdrivers indir hocam, bi tarattir pc yi bakalim wlan icin bi degisiklik bulcakmi.. driver update tool dur kendileri..
-
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------lenovo mu acaba diye sormustum..
kablo ile baglan, slimdrivers indir hocam, bi tarattir pc yi bakalim wlan icin bi degisiklik bulcakmi.. driver update tool dur kendileri..
-----------------------------tamam hocam zaten şu an kablo ile bağlanıyorum dediklerini bi yapalım bakalım ne olacak ilgi için teşekkürler :)
-
evet hocam problem çözüldü program yardımıyla driverı blup yükledim çok sağol :)