folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Wlan Sinyal Güçlendirici Lazım

Wlan Sinyal Güçlendirici Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Selam,

Amcamlarla interneti ortak kullancaz, ama mesafe çok uzak. Aramızda 100 metre felan vardır. Modem benim evde, onların da benim internetime kesintisiz ve mükemmel sinyal gücüyle erişmesini istiyorum. 100 TL ye kadar limitim var. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. (onların bilgisayarı masaüstü, yani hem wlan sinyal alıcı hemde güçlendirici olsun mümkünse.)

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

SpyBreaK bunu yazdı:
    -----------------------------

dostum şu cihaz işini görür diye düşünüyorum.

http://www.akortek.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-rangemax-kinamax-high-power-1-km-1000m-menzilli-2x5-dbi-panel-antenli-bt3-destekli-wireless-n-300-mbps-kablosuz-ag-adaptoru.html

hocam şimdi bunu alıyım mı? Kaliteli mal mı? Birde site güvenilir mi?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pringles al tak modemin antenine  : ) , tabanı aleminyum metal ile kaplı sinyali güçlendirir

küfrederiz villalara kulübeden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

akortek e üye olamadım yardımcı olurmusunuz?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

pringles tek geçerim 1 çeker sinyeli 5 çeker hale getirmiştim ehüeh 

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

http://www.yollasepete.com/urun/990-Kinamax-1Km-Mesafeli-Usb-Wireless-Adaptor.html#

bu işini görür, fazlasıyla, istersen cat 5 den bozma usp kablosu yapıp uzatabilirsinde ben 12 metreye kadar kullanıyorum :)

ama bendeki cihaz bu

http://www.yollasepete.com/urun/1765-Everest-EWN-686N-300Mbps-Wireless-Adaptor.html

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

pringles tek geçerim 1 çeker sinyeli 5 çeker hale getirmiştim ehüeh 

hocam merak ettim anlatsana olayı :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

SpyBreaK bunu yazdı:

dostum şu cihaz işini görür diye düşünüyorum.

http://www.akortek.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-rangemax-kinamax-high-power-1-km-1000m-menzilli-2x5-dbi-panel-antenli-bt3-destekli-wireless-n-300-mbps-kablosuz-ag-adaptoru.html

Bu ürünü alcam ama sonra pişman olmak istemiyorum. Amcamla aramda 10 duvar var nerdeyse yinede iyi çeker mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

arada on duvar varsa n*h çeker  hocam alacağın istasyon moduna sahip bi access point  iki cihazda bir birini görcek şekilde montajlayacaksın  istasyon modunda bağladığın cihazın( lan çıkışında zaten adaptörde 2 çıkış var biri poe diğeri lan  )lan çıkışından alacağın kabloyu ordaki desktop makineye takacaksın  ancak böle başarılı olursun 10 tane duvardan kaliteli sinyali geçirecek  makine yok ama varsada zaten aruba dır ona vereceğin parayla o eve fiber çektirirsin :D

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 10