Wlan Sinyal Güçlendirici Lazım
-
Selam,
Amcamlarla interneti ortak kullancaz, ama mesafe çok uzak. Aramızda 100 metre felan vardır. Modem benim evde, onların da benim internetime kesintisiz ve mükemmel sinyal gücüyle erişmesini istiyorum. 100 TL ye kadar limitim var. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. (onların bilgisayarı masaüstü, yani hem wlan sinyal alıcı hemde güçlendirici olsun mümkünse.)
-
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------dostum şu cihaz işini görür diye düşünüyorum.
-----------------------------hocam şimdi bunu alıyım mı? Kaliteli mal mı? Birde site güvenilir mi?
-
pringles al tak modemin antenine : ) , tabanı aleminyum metal ile kaplı sinyali güçlendirir
-
akortek e üye olamadım yardımcı olurmusunuz?
-
pringles tek geçerim 1 çeker sinyeli 5 çeker hale getirmiştim ehüeh
-
http://www.yollasepete.com/urun/990-Kinamax-1Km-Mesafeli-Usb-Wireless-Adaptor.html#
bu işini görür, fazlasıyla, istersen cat 5 den bozma usp kablosu yapıp uzatabilirsinde ben 12 metreye kadar kullanıyorum :)
ama bendeki cihaz bu
http://www.yollasepete.com/urun/1765-Everest-EWN-686N-300Mbps-Wireless-Adaptor.html
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------pringles tek geçerim 1 çeker sinyeli 5 çeker hale getirmiştim ehüeh
-----------------------------hocam merak ettim anlatsana olayı :D
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------dostum şu cihaz işini görür diye düşünüyorum.
-----------------------------Bu ürünü alcam ama sonra pişman olmak istemiyorum. Amcamla aramda 10 duvar var nerdeyse yinede iyi çeker mi?
-
arada on duvar varsa n*h çeker hocam alacağın istasyon moduna sahip bi access point iki cihazda bir birini görcek şekilde montajlayacaksın istasyon modunda bağladığın cihazın( lan çıkışında zaten adaptörde 2 çıkış var biri poe diğeri lan )lan çıkışından alacağın kabloyu ordaki desktop makineye takacaksın ancak böle başarılı olursun 10 tane duvardan kaliteli sinyali geçirecek makine yok ama varsada zaten aruba dır ona vereceğin parayla o eve fiber çektirirsin :D