folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Wlan Sorunu(Yardım)

Wlan Sorunu(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

slm müğritler benim evarkadaşının laptapı var kablolu ağdan internete giriyor ama wayles te bağlanmıyor driveri kurup kaldırıyorum bağlantı kopup kopup geliyo ama nete hiç giremiyorum nedeni nedir acaba

I know me you know you.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mechulreis
    mechulreis's avatar
    Erkek

modeli ne wlan kartının onu bi yazarmısınn örneğin intel se onun ayrıyeten kendi yazılımını kurup oyle bağlanman gerekiyo yoksa bazen bu hatayı veriyor

Her Ortama UYARIM BABA +7 +13 +18 :D TÜRKİYE FAÇALI ŞAHİNLER DERNEGİ FAİLİ MECHUL 1 GÜNDE KRAL OLMADIK,"GÜNDEDE TAHTTAN İNMEYİZ; NEDENİ VARMI ? ATEŞİ SİZ İSTEDİNİZ BİZDE ATEŞ OLUP GELDİK.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek
    realtek   sis 191/sis 190 die bişi yazıyo

I know me you know you.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp1907
    tramp1907's avatar
    Erkek
    modem baştan kur kardeşim... büyük ihitimal olcaktır..

İKİ TAŞ BİR KALE EDER, BİR DE TOP OLSA YETER! HAKEMİN OLMADIĞI YERDE SOKAK KURALLARI GEÇER.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    İşletim Sistemi ne Yüklü ? Bnmde sony laptopum girmiyordu WPA şifreyi kabul etmiyordu evdeki 3 laptopda  wpa dan bağlanıyordu ama bnm sony laptop girmiyordu. Şifreleme sistemini wep yaptım modemede bilgisayarların mac adresini girdim evdeki laptoplardan başka hiç bir bilgisayar nete giremiyor şifreleme sistemini WEP yap dene derim

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 891 Toplam Mesaj: 5